Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Náhrada chybějících zubů – bezbolestné řešení pomocí zubních implantátů Praha
Ztráta jednoho nebo více zubů již v dnešní době není žádný problém. Náhradou zubů pomocí zubních implanátů se zabývá dentální klinika Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výměna amalgámových plomb Praha 4 za bílé a zdravotně nezávadné kompozitní výplně
Máte ve svých ústech starou amalgámovou plombu? Neváhejte a objednejte se u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 na její výměnu za bílou a zdravotně nezávadnou kompozitní výplň.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Zubní implantáty - aplikace Praha 4 – zcela bezbolestně
Chybí Vám vlivem úrazu, genů či kazů jeden či více zubů? Získejte zpět krásný úsměv po aplikaci zubních implantátů u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Léčba parodontitidy Praha 4 – specialisté na toto onemocnění
Obáváte se ztrát chrupu v důsledku nemoci závěsného aparátu zubu? Léčbou počínající i postupující parodontitidy se zabývají specialisté z dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Parodontologické konzultace Praha 4 – zastavte nebo výrazně zpomalte toto onemocnění
Trápí Vás parodontitida? Víte, že toto onemocnění můžete vhodnou léčbou zastavit nebo výrazně zpomalit? Více se dozvíte na parodontologické konzultaci kliniky Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Preventivní zubní péče Praha 4 – pro krásný úsměv bez kazů
Krásně zářivý úsměv a zdravé zuby bez kazů může mít každý z nás. Vše začíná u pravidelné preventivní zubní péče, kterou vám poskytnou odborníci ze stomatologické kliniky Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Klinika estetické a plastické chirurgie, vyhlazení vrásek, zvětšování prsou
Klinika estetické a plastické chirurgie Aurum Clinic, s.r.o., poskytuje svým klientů vyhlazení vrásek, odstranění ochablé kůže, zvětšení a korekci prsou, opravu jizev či odstranění celulitidy.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Dentální hygiena, dentální hygienistka, profesionální čištění zubů Praha 1
Společnost Prague City Dental nabízí a provádí profesionální čištění zubů tzv. dentální hygienu.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Ortodoncie, rovnání zubů Praha 1 - fixní rovnátka
Ortodoncie je obor zabývající se rovnáním zubů, jak pro dospělé tak i pro děti. Rovnání zubů je moderní ortodoncie.
Zubní pohotovost pro dospělé a děti Praha 1
Máte nějaké akutní problémy s Vaším chrupem? Upadl vám zámeček z vašich rovnátek a vy hledáte okamžitou pomoc třeba i o víkendu?
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.