Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Denní stacionář pro postižené děti Praha, rehabilitační péče, ošetřovatelská činnost, vzdělávání
Denní stacionář pro postižené děti v Praze poskytuje komfortní pečovatelský servis a nezbytnou zdravotní péči.
Elektroléčba, terapeutický ultrazvuk, lymfodrenáž, vodoléčba, kineziotaping Praha
Trápí Vás zdravotní problémy? Potřebujete poradit? Kontaktujte jedno z našich pracovišť v Praze, rádi se Vám budeme věnovat!
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze - THERAP-TILIA spol. s r.o.
Největší ambulantní rehabilitační pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze poskytuje klientům komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči podpořenou moderními léčebnými metodami.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčba postCovid syndromu – rehabilitační program Praha
Byli jste jedním z těch, kteří prodělali onemocnění Covid? Ocitli jste se v situaci, kdy musíte bojovat s následky této nemoci a nevíte si rady s rekonvalescencí?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Stomatologická ordinace s moderním vybavením a individuálním přístupem
Zubní klinika SD Dental clinic s.r.o. v Praze zajišťuje profesionální přístup a kvalitní péči o Vaše zuby. Prevence, léčba, bělení, zubní implantáty a dentální hygiena to vše na jedné klinice.
Kožní ordinace Praha 6 – léčba ekzému, vyšetření znamének, korektivní dermatologie
Kožní ambulance v Praze 6. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Diagnostika a léčba kožních a pohlavních chorob. Profesionální a diskrétní přístup.
Ortopedická ambulance v Praze, prevence a léčba
Léčba při bolesti pohybového aparátu, prevence, diagnostika a léčba páteře, kloubů a kostí, pomoc od bolesti zad, po úrazech zajišťuje ANOSMED s.r.o., Praha.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Psychologická poradna Praha, vývojové problémy, psychosomatické obtíže, problémy v rodině
Jsem klinická psycholožka, mám mnoha letou praxi v oblasti psychologické péče o děti a dorost. Svým pacientům zaručuji diskrétnost.
Protetika, zubní náhrady Praha, fazety, korunky, můstky, celé zuboradia, snímatelné náhrady
Zubní ordinace VICTORIA - DENT, s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči, implantologii, protetiku, stomatochirurgii, dentální hygienu (včetně Aifrlow).
Dětský zubař Praha 4 - nepodceňujme prevenci u dětí!
Jestliže se Vaše děti bojí zubaře, přijďte s nimi do zubní ordinace v Praze 4 na stomatologickou kliniku DENTAL OFFICE H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Stomatologické služby pod jednou střechou, bezbolestné ošetření a důraz na prevenci na Praze 4
Profesionální péče o Váš chrup, prevence, léčba zubních kazů, parodontózy to vše na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o., která se nachází v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Estetická dermatologie v Praze 2 - KCK SALVE
Máte problémy s pletí? Řešíte jizvy vzniklé z akné, vrásky nebo některé z dalších estetických problémů? Potřebujete odstranit různé výrůstky a znaménka na kůži?
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Dentální hygiena Praha, krásné a zdravé zuby
Profesionální ošetření chrupu v oblasti dentální hygieny, odstranění zubního kamene a nečistot, ošetření krčků a aplikaci šperků na zuby zajišťuje Dostál Marcel, DiS. – Imagedent, Praha.
Dostál Marcel, DiS. - Imagedent, dentální hygiena
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Odborná psychologická péče o děti a dorost z Prahy a okolí
Psychologické vyšetření, řešení psychických problému dětí a mladistvých, poradenství v oblasti předškolního vzdělávání, při volbě povolání, řešení špatných rodinných situací.
Fyzioterapie Praha, klinika rehabilitace a alternativní medicíny
Rehabilitační služby pomocí různorodých metod z klasické i přírodní medicíny, masáže, nabídka léčebných plánů, rekonvalescenční pobyty, výukové programy pro studenty, analýza stavu pro sportovce.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Manuální terapie - chiropraxe Praha - kineziologické vyšetření lékařem
Kontrolujeme a léčíme mechanická poškození kloubů poškození páteře a nervového systému. Nejdříve Vás u nás vyšetří specialista na fyzikální a rehabilitační medicínu a stanoví diagnózu.
MONADA spol. s r.o. Ordinace léčebné rehabilitace Praha 4
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady, bezbolestné odstranění zubního kazu, dentální hygiena, řešení parodontózy.
Dentální centrum Zolárek s.r.o.
Parodontologie Praha – úspěšná léčba moderní metodou
Obáváte se o svůj chrup z důvodu počínající či postupující parodontitidy? Je nejvyšší čas navštívit špičkové oddělení parodontologie moderní dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Léčba poruch a vad hlasu, sluchu a řeči Praha – pro všechny věkové kategorie
Léčbou poruch a vad hlasu, sluchu či řeči u pacientů všech věkových kategorií se zabývají odborníci v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Ošetření a čištění zubních kanálků Praha - mikroskopická endodoncie
Bolí Vás zuby? Možná potřebujete odborné ošetření a čištění zubních kanálků. V Dental Office H33 v Praze je odborná ordinace mikroskopické endodoncie, kde Vás ošetří a zbaví bolesti.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Onemocnění hlasivek - léčba Praha – klasické i alternativní metody léčby
Trápí Vás onemocnění hlasivek způsobené zánětem, alergií nebo úrazem? Pomoc a účinnou léčbu hledejte u odborníků v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.