Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA, spol. s r.o. Zahradní Město
Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Analýza příjmů a výdajů potravy – cesta k vyváženému jídelníčku a zdravé stravě
Analýzu příjmů a výdajů potravy a mnoho dalších užitečných služeb týkajících se zdravého životního stylu nabízí tým Centra Petra Havlíčka s více jak dvacetiletou tradicí v oboru.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Hledám sponzory na zaplacení kurzu do Indie - jako lékařka foniatrie a ORL nabízím celoroční VIP péči v této oblasti!
Jsem lékařka foniatrie a ORL. Dělám klasickou i alternativní medicínu. Kromě jiného pracuji i s léčivou energií. Jsem dikšadávající.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
MLS Laser Therapy – revoluční novinka v oblasti fototerapie - ve 3 provozovnách v Praze
Trápí vás bolesti kloubů, záněty svalů a šlach, strie nebo nevzhledné pooperační jizvy? Ve společnosti THERAP-TILIA známe řešení všech těchto potíží.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Estetická laserová korektivní dermatologie Praha - lepší a mladší vzhled pokožky
Laserová korektivní dermatologie poskytovaná v centru estetické medicíny Esthetic Medical klinic v Praze 8 blízko stanice metra Křižíkova ošetřuje veškeré kožní problémy.
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Program ROYAL – nadstandardní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vyzkoušejte naše služby.
Patříte mezi nejnáročnější klienty, kteří hledají opravdu kvalitní a nadstandardní služby ve zdravotnictví? Staňte se členem našeho programu ROYAL, který spojuje efektivitu s nejvyšší kvalitou.
PERFECT program - zdravotní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vaše zdraví je pro nás prioritou
O své zdraví chce dbát asi každý. Ne každý chce však strávit hodiny čekáním na lékařské vyšetření. Naštěstí je tady ale program PERFECT.
Preventivní programy Nemocnice Na Homolce Praha - pomáháme Vám zavčas odhalit závažná onemocnění
Nejlepší obranou před nemocemi byla, je a bude prevence. Proto nečekejte s návštěvou lékaře na to, až budete vážně nemocní, ale předejděte tomu, aby tato situace nastala.
Léčba laserem a provádění fototerapie Praha
Společnost THERAP-TILIA, která je významná v mezinárodním měřítku, poskytuje v České republice možnost fototerapie anebo terapie laserem.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčba elektrickým proudem - elektroléčba Praha
Léčbu elektrickým proudem neboli elektroléčbu v Praze provádí Zdravotnické zařízení THERAP-TILIA se sídlem v Praze.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Podologické vyšetření Praha – komplexní vyšetření nohou
Vyšetřením noh neboli podologií se zabývá firma Monada Praha. Provedeme vyšetření nohou, navrhneme řešení nalezených vad a vyrobí na míru ortopedickou pomůcku (stélku), která Vám s vadou pomůže.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Operace očních víček - vraťte svému pohledu mládí (Praha)
Operace očních víček, horních i dolních provádí Top Esthetic centrum estetické a oční medicíny v Praze. Kůže s věkem ztrácí svou elasticitu, a to na celém těle. Oči nevyjímaje. Přebytek kůže na očích se může stát pro život nepříjemným. Projevuje se svislou duplikaturou kůže, která může u horních víček sahat až na řasy. Nemusí to být dáno ...