Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Onemocnění hlasivek - léčba Praha – klasické i alternativní metody léčby
Trápí Vás onemocnění hlasivek způsobené zánětem, alergií nebo úrazem? Pomoc a účinnou léčbu hledejte u odborníků v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Alergologie a imunologie  pro děti a dospělé -  MUDr. Lenka Pennigrová CSc.
Potřebujete si nechat udělat alergologické či imunologické laboratorní vyšetření a nevíte na koho se máte obrátit?
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Péče o lidi po mrtvici Praha 5 – vhodnou rehabilitací podporuje soběstačnost a sebedůvěru
Cílem denní péče o lidi po mrtvici v Mezigeneračním centru JULIE v Praze 5 je podpořit soběstačnost svých klientů a pomoci jim vyrovnat se s novou životní situací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Diagnostika, prevence a léčba duševních poruch a onemocnění, dopravně psychologická vyšetření
S péčí o Vaše duševní zdraví Vám pomůže Ordinace klinického psychologa s.r.o. z Prahy. Zajistíme diagnostiku, prevenci i léčbu případných duševních potíží a poruch.
Akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže, přírodní medicína a rehabilitace Praha 8
Rehabilitace, rehabilitační terapie – akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže a další zdravotní služby poskytuje Klinika komplexní rehabilitace Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha