Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Transporty pacientů pod zdravotním dohledem soukromou dopravní zdravotní službou
Soukromá dopravní zdravotní služba Horažďovice a Blatná Zdeněk Herzig zajistí transport pacientů, raněných, rodiček i vozíčkářů v Jihočeském a Plzeňském kraji.
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Odstranění, operace, křečových žil, laserové operace, odstranění znamének, vyhlazení vrásek Znojmo
Laserové operace, odstranění křečových žil, laserová chirurgie, odstranění znamének, lézí, vyhlazení vrásek a další zákroky provádí CHIRMEDICA s.r.o. MUDr. Tomáš Rozvadovský, ze Znojma.
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
MLS Laser Therapy – revoluční novinka v oblasti fototerapie - ve 3 provozovnách v Praze
Trápí vás bolesti kloubů, záněty svalů a šlach, strie nebo nevzhledné pooperační jizvy? Ve společnosti THERAP-TILIA známe řešení všech těchto potíží.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Estetická laserová korektivní dermatologie Praha - lepší a mladší vzhled pokožky
Laserová korektivní dermatologie poskytovaná v centru estetické medicíny Esthetic Medical klinic v Praze 8 blízko stanice metra Křižíkova ošetřuje veškeré kožní problémy.
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Program ROYAL – nadstandardní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vyzkoušejte naše služby.
Patříte mezi nejnáročnější klienty, kteří hledají opravdu kvalitní a nadstandardní služby ve zdravotnictví? Staňte se členem našeho programu ROYAL, který spojuje efektivitu s nejvyšší kvalitou.
PERFECT program - zdravotní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vaše zdraví je pro nás prioritou
O své zdraví chce dbát asi každý. Ne každý chce však strávit hodiny čekáním na lékařské vyšetření. Naštěstí je tady ale program PERFECT.
Preventivní programy Nemocnice Na Homolce Praha - pomáháme Vám zavčas odhalit závažná onemocnění
Nejlepší obranou před nemocemi byla, je a bude prevence. Proto nečekejte s návštěvou lékaře na to, až budete vážně nemocní, ale předejděte tomu, aby tato situace nastala.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.