Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Analýza příjmů a výdajů potravy – cesta k vyváženému jídelníčku a zdravé stravě
Analýzu příjmů a výdajů potravy a mnoho dalších užitečných služeb týkajících se zdravého životního stylu nabízí tým Centra Petra Havlíčka s více jak dvacetiletou tradicí v oboru.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Hledám sponzory na zaplacení kurzu do Indie - jako lékařka foniatrie a ORL nabízím celoroční VIP péči v této oblasti!
Jsem lékařka foniatrie a ORL. Dělám klasickou i alternativní medicínu. Kromě jiného pracuji i s léčivou energií. Jsem dikšadávající.
Operace zeleného zákalu, skleroplastika, šedý zákal, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. provádí komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství, provádí zákroky jako operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiku, refrakční chirurgii.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastika, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. privátní zdravotnické zařízení poskytuje komplexní péči v oboru očního lékařství a zajistí vám operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiky, refrakční chirurgii aj.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín, profesionální péče
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín a.s. nabízí profesionální léčbu pro pacienty z Kolínska a Kutnohorska, Českobrodska, Nymburska, Čáslavska a Prahy-východ.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Kvalitní péče pro novorozence v neonatologickém a pediatrickém oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou
Neonatologické oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou nabízí prvotřídní péči, nadstandardní vybavení a služby novorozeným dětem i maminkám, s možností ubytování pro tatínka.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.