Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Kreativní studio pořádá kurz tvoření pro děti - výroba bižuterie, dárky, technika scrapbook, decoupage
Kreativní studio Fairyland Zlín pořádá prázdninové tvoření, kurz pro děti. Je možné navštěvovat i jednotlivé lekce. Zaměříme se na techniky scrapbook, decoupage, výrobu bižuterie, dárky a doplňky.
Vyber si svůj obor a studuj bez placení školného na vysoké škole ve Zlíně
Vysokoškolské vzdělávání denního či dálkového studia na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Široká škála oborů – technologie, ekonomika, informatika, logistika, humanitní vědy, multimédia.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Pořádání akreditovaných, kvalifikačních i rekvalifikačních odborných kurzů
Akreditované, kvalifikační i rekvalifikační odborné kurzy pořádá Vzdělávácí zařízení zdravotně-hygienických služeb ve Zlíně. Kurzy jsou zakončené teoretickou i praktickou zkouškou.
Jazykové kurzy AJ, FR, ŠP, NJ, RJ - docházkové studium jazyků, skupinové kurzy pro 2-7 lidí
S Albi - jazyková škola, s.r.o. Zlín je studium jazyků efektivní - pořádáme docházkové jazykové kurzy pro 2-7 lidí, věnujeme se výuce AJ, FR, ŠP, NJ, RJ.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Semináře, kurzy pro neziskovky-účetnictví, daně neziskové organizace
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá kurzy, semináře pro pracovníky neziskové organizace pro vedení účetnictví a neziskové organizace Jihomoravský,Zlínský kraj.
Studium na VOŠP Kroměříž - perspektivní obor, jistá práce v potravinářství
Zvolte si studium na VOŠP Kroměříž a staňte se odborníkem v oboru potravinářství, který je perspektivní a čeká Vás tak v budoucnu jistá práce.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Komunitní lesní škola - předškola, alternativní vzdělávání pro děti 5-10 let
Projekt předškola a alternativní vzdělávání pro děti od 5 do 10 let poskytne Lesní škola Sýkorka Zlín. Jde o komunitní školu, která umožňuje mít děti v domácím vzdělávání.
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Lesní mateřská škola - soukromá školka pro děti od 3 let
Lesní mateřská škola Na Pasece je soukromá školka s provozovnou Zlín-Jaroslavice a Velíková. Stále přijímá děti od 3 let pro aktuální školní rok.
Kreativní tvoření pro dospělé - jak vytvořit vánoční dekorace a sladit interiér
Studio Fairyland Zlín pořádá 23.11. kreativní podvečer pro dospělé na téma tvoření originální vánoční dekorace. Poradíme Vám jak sladit interiér a vytvořit vánoční atmosféru.
Odborná konference na téma Paliativní a hospicová péče
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú. společně s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně zvou na III. Odbornou konferenci Paliativní a hospicová péče - Od katedry k lůžku.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Výroba velikonoční dekorace, výzdoba - kreativní tvoření pro dospělé
Salon Fairyland Zlín připravuje nejen akce pro děti, ale i pro dospělé. Připraveno je velikonoční tvoření - přidejte se k nám, společně bude výroba velikonoční dekorace snažší a tvoření kreativní.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Školení řidičů motorových, manipulačních vozíků - základní, opakovací, rozšiřující
Individuální termín školení řidičů motorových, manipulačních vozíků si domluvte ve Školícím středisku KNOTEK. Firmy v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště mohou využít školící středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Seminář na téma změny v ochraně osobních údajů - novela GDPR 2018
Připravte se na změny v ochraně osobních údajů, které si pro nás připravila Evropská Unie. Seminář na téma novela GDPR 2018 pořádá pro zájemce v lokalitě Uherské Hradiště Vzdělávací agentura JVN.
Kurz pleteme ze slámy pro dospělé - výroba slaměných ozdob
Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně pořádá kurz Pleteme ze slámy pro dospělé, výuka je zaměřena na výrobu slaměných ozdob, dekorativních výrobků.
Školení, seminář novela stavebního zákona - změny územního plánování, rozhodování a stavebního řádu
Byla schválena velká novela stavebního zákona 2017 - Vzdelávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila školení, seminář na toto téma, se zaměřením na změny územního plánování a stavebního řádu.
Efektivní výuka jazyků - pomaturitní, firemní, dětské jazykové kurzy
Hledáte-li kvalifikované lektory pro efektivní výuku jazyků, pak navštivte jazykové centrum Kiaora v Rožnově a Valašském Meziříčí, kde se zaměřují na pomaturitní, firemní i dětské jazykové kurzy.
Jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny výrazně zlepší vaše znalosti
Pokud se chcete intenzivněji věnovat angličtině a výrazně zlepšit vaše znalosti, pak se přihlaste na jednoleté denní pomaturitní studium do jazykového centra Kiaora v Rožnově nebo Valašském Meziříčí.
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Firemní jazykové kurzy na míru pro firmy i organizace
Zdokonalte vaše zaměstnance v cizích jazycích - Kiaora-Jazykové Centrum vám zajistí firemní jazykové kurzy na míru. Kurzy poskytujeme ve Valašském Meziříčí a Rožnově, ale také přímo ve vaší firmě.
Kurz, školení-novela zákoníku práce 2019, změny pracovněprávních předpisů
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila pro firmy i širokou veřejnost kurz, školení na téma Novela zákoníku práce 2019, se zaměřením na změny pracovněprávních předpisů.