Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Potravinářský expert má jistotu práce - zvolte studium potravinářství na VOŠP Kroměříž
Pokud zvolíte studium potravinářství na VOŠP Kroměříž, bude z Vás potravinářský expert a máte jistotu práce i jasnou budoucnost. Přijímací řízení probíhá pouze formou informativní schůzky !
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Školení jeřábníků, vazačů břemen - vazačský, jeřábnický průkaz
Školící středisko KNOTEK s.r.o. zajišťuje pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště školení jeřábníků, vazačů. Asolventi obdrží příslušný průkaz - vazačský, jeřábnický.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Bakalářské studium na VOŠP Kroměříž-prezenční denní, kombinované dálkové
Absolventům středních škol nabízí VOŠP Kroměříž bakalářské studium pro zvýšení kvalifikace v potravinářství. Zvolit si můžete studium denní prezenční i kombinované dálkové.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Hudební výuka na klavír, housle, flétnu, saxofon a výtvarný, taneční kroužek na Soukromé ZUŠ D-MUSIC
Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o. z Kroměříže má pro Vaše ratolesti připravené umělecké kroužky v podobě hudební výuky na klavír, housle, flétnu a výtvarný a taneční kroužek.
Výzkum a šlechtění pohanky seté – protizánětlivé účinky, vhodná pro bezlepkovou dietu
Zajímáte se o výzkum či šlechtění pohanky seté? Právě jste se dozvěděli, že trpíte celiakii, při které se musí striktně dodržovat bezlepková dieta? Víme o místě, kde se dozvíte plno informací.
Akreditované kurzy MPSV pro sociální služby - pro PSS, SP i vedoucí
Vzdělávací centrum Zlín - Mgr. Jiří Vlček pořádá mimo jiné i akreditované kurzy MPSV pro sociální služby pro manažery i řadové zaměstnance sociálních služeb - PSS, SP, vedoucí.
Odborné učiliště a střední škola Zlínský kraj - Vsetín
Maturitní obory, učiliště, středoškolské vzdělání zakončené maturitu nebo výučním listem, střední odborná škola ve Zlínském kraji, technické a gastronomické obory.
Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín
Základní škola – povinná školní docházka ve Zlínském kraji – Fryšták
Základní vzdělání Fryšták, povinná školní docházka ve škole ve Fryštáku, studium pro děti základní školy, moderní základní škola a sportoviště pro vaše děti.
Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Stavební, technický dozor na stavbách, kontrola financování stavby, koordinátor BOZP - služby pro firmy, úřady, bytová družstva
Stavební dozor a technický dozor na stavbách i kontrolu financování stavby a služby BOZP pro firmy, družstva, úřady zajistí Lubomír Kocfelda. Služby poskytuje v regionu Zlín, Zlínském kraji.
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž pořádá den otevřených dveří
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž zve zájemce o maturitní studium v potravinářství na den otevřených dveří. Uchazeči si mohou osobně vyzkoušet práci v minitovárně.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, výuka cizích jazyků, přírodovědné i humanitní obory
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži poskytuje studentům kvalitní vzdělávání, výchovu a rozvoj osobnosti, úspěšné zvládání soutěží celorepublikové i mezinárodní úrovně.
Výzkumná stanice travin a olejnin
Výzkum a vývoj v oblasti přírodních, technických a společenských věd. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a přírodních věd. Hledáme výzkumného pracovníka se zaměřením na genové zdroje.
Den dětí ve Fairyland - zážitkový balíček pro děti, aktivity i občerstvení
Salon Fairyland připravil Den dětí pro tvořivé děti - zážitkový balíček pro děti je plný aktivit, zajištěno je i občerstvení. Akce probíhá každý Čt, Pá i So v prostorách firmy L. Váchy 1582, Zlín.
Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.
Přijímací řízení na VOŠE bez zkoušek - studium na Vyšší odborné škole ekonomické
Vyšší odborná škola ekonomická Zlín pořádá přijímací řízení pro rok 2021/2022. Přijímací řízení na VOŠE Zlín probíhá bez zkoušek. Rozšiřte si vzdělání a zvolte studium u nás.
Studium na střední škole - Obchodní akademie otevírá 4 zaměření středoškolského studia
Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín otevře ve školním roce 2021/2022 čtyři studijní zaměření pro žáky. Středoškolské studium je ukončené maturitní zkouškou.
Základní, rozšiřovací kurz, opakované školení obsluh zemních, stavebních strojů
Firma KNOTEK pořádá základní, rozšiřovací kurz i opakované školení obsluh zemních strojů a stavebních strojů. Pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště funguje výukové středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Obchodní akademie Zlín zve na den otevřených dveří - informace o studiu pro uchazeče
Zveme všechny uchazeče na den otevřených dveří na naší škole, Obchodní akademii Tomáše Bati ve Zlíně. Dozvíte se informace o studiu, seznámíte se s našimi učiteli a prohlédnete si prostředí školy.
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
Šlechtění, výzkum a vývoj olejnin, travin, pícnin a pohanky
Podnikáte v zemědělství se specializací na pěstování olejnin? Chcete set nejkvalitnější odrůdy s dobrou výnosností? Oslavte specialistu na výzkum a šlechtění.
Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách - kurz je zdarma
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách pro rozšíření znalostí v oboru.
Seminář Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá seminář na téma Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH. Je určen pro ekonomy, finanční účetní i podnikatele.
Aktuality, připravované změny v oblasti daně z příjmů-vzdělávací kurz, seminář
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila vzdělávací kurz, seminář zaměřený na aktuality a připravované změny v oblasti daně z příjmů pro rok 2021.