Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Jazykové kurzy AJ, FR, ŠP, NJ, RJ - docházkové studium jazyků, skupinové kurzy pro 2-7 lidí
S Albi - jazyková škola, s.r.o. Zlín je studium jazyků efektivní - pořádáme docházkové jazykové kurzy pro 2-7 lidí, věnujeme se výuce AJ, FR, ŠP, NJ, RJ.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Semináře, kurzy pro neziskovky-účetnictví, daně neziskové organizace
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá kurzy, semináře pro pracovníky neziskové organizace pro vedení účetnictví a neziskové organizace Jihomoravský,Zlínský kraj.
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Kreativní tvoření pro dospělé - jak vytvořit vánoční dekorace a sladit interiér
Studio Fairyland Zlín pořádá 23.11. kreativní podvečer pro dospělé na téma tvoření originální vánoční dekorace. Poradíme Vám jak sladit interiér a vytvořit vánoční atmosféru.
Odborná konference na téma Paliativní a hospicová péče
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú. společně s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně zvou na III. Odbornou konferenci Paliativní a hospicová péče - Od katedry k lůžku.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Výroba velikonoční dekorace, výzdoba - kreativní tvoření pro dospělé
Salon Fairyland Zlín připravuje nejen akce pro děti, ale i pro dospělé. Připraveno je velikonoční tvoření - přidejte se k nám, společně bude výroba velikonoční dekorace snažší a tvoření kreativní.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Školení řidičů motorových, manipulačních vozíků - základní, opakovací, rozšiřující
Individuální termín školení řidičů motorových, manipulačních vozíků si domluvte ve Školícím středisku KNOTEK. Firmy v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště mohou využít školící středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Seminář na téma změny v ochraně osobních údajů - novela GDPR 2018
Připravte se na změny v ochraně osobních údajů, které si pro nás připravila Evropská Unie. Seminář na téma novela GDPR 2018 pořádá pro zájemce v lokalitě Uherské Hradiště Vzdělávací agentura JVN.
Kurz pleteme ze slámy pro dospělé - výroba slaměných ozdob
Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně pořádá kurz Pleteme ze slámy pro dospělé, výuka je zaměřena na výrobu slaměných ozdob, dekorativních výrobků.
Školení, seminář novela stavebního zákona - změny územního plánování, rozhodování a stavebního řádu
Byla schválena velká novela stavebního zákona 2017 - Vzdelávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila školení, seminář na toto téma, se zaměřením na změny územního plánování a stavebního řádu.
Efektivní výuka jazyků - pomaturitní, firemní, dětské jazykové kurzy
Hledáte-li kvalifikované lektory pro efektivní výuku jazyků, pak navštivte jazykové centrum Kiaora v Rožnově a Valašském Meziříčí, kde se zaměřují na pomaturitní, firemní i dětské jazykové kurzy.
Jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny výrazně zlepší vaše znalosti
Pokud se chcete intenzivněji věnovat angličtině a výrazně zlepšit vaše znalosti, pak se přihlaste na jednoleté denní pomaturitní studium do jazykového centra Kiaora v Rožnově nebo Valašském Meziříčí.
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Firemní jazykové kurzy na míru pro firmy i organizace
Zdokonalte vaše zaměstnance v cizích jazycích - Kiaora-Jazykové Centrum vám zajistí firemní jazykové kurzy na míru. Kurzy poskytujeme ve Valašském Meziříčí a Rožnově, ale také přímo ve vaší firmě.
Kurz, školení-novela zákoníku práce 2019, změny pracovněprávních předpisů
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila pro firmy i širokou veřejnost kurz, školení na téma Novela zákoníku práce 2019, se zaměřením na změny pracovněprávních předpisů.
Kurzy péče o nehty-zpevnění nehtů, manikúra, P-Shine, individuální
Naučte se pečovat o své nehty. Kurzy péče o nehty pořádá firma ENII-trade Uherské Hradiště. Zaměření individiuální, zpevnění nehtů nebo manikúra, P-Shine a parafín.
Školení, kurz Finanční a ekonomické řízení podniku-finanční analýza, oceňování podniku, manažerské účetnictví
Zájemci o rozšíření znalostí v oboru Finanční a ekonomické řízení podniku, finanční analýza, oceňování podniku mají možnost se přihlásit na kurz, školení u Vzdělávací agentury JVN Uherské Hradiště.
Jak se stát plavčíkem – školení, kurzy pro plavčíky, záchranářské minimum
Pokud se toužíte stát plavčíkem, Městské Lázně Zlín pořádají pravidelné kurzy pro plavčíky, školení pro záchranářské minimum.
Kurzy plavání pro dospělé, výuka plavání dospělých Zlín
Zdokonalte se v plavání - Městské Lázně Zlín pořádají kurzy plavání pro dospělé. Cílem výuky plavání dospělých je zdokonalit plavecký styl i zlepšit kondici.
Akreditovaný, rekvalifikační kurz celní deklarant-seminář pro zaměstnance firem i nezaměstnané
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá rekvalifikační, akreditovaný kurz, seminář celní deklarant pro zaměstnance firem i nezaměstnané. Vhodné pro zájemce i z regionu Brno, Vyškov, Hodonín.
Roční docházkové jazykové kurzy, jednoleté denní pomaturitní studium jazyků
Jazyková škola Lingua Zlín nabízí roční a půlroční docházkové jazykové kurzy pro veřejnost i jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny a němčiny. Rozšiřte si své jazykové znalosti.
Letní, sportovní příměstský tábor s Vita Sana Club Zlín-pro děti 6-15 let
Spotovní příměstský tábor dětského klubu Bimbi Belli pořádá Vita Sana Club Zlín. Letní příměstský tábor je určen dětem od 6-15 let.