Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Vybavení interiéru - obrazy, originální design interiéru
Vybavení interiérů originálními obrazy či doplňky. Dále nabízíme restaurování obraz, pořádáme vernisáže a výstavy. Převážíme obrazy. Pořádáme letní kurzy kreslení, výroba originálních plakátů, blahopřání a kalendářů.
Energetická konference k tématu úspor energií.
Srdečně vás zveme k účasti na druhém ročníku Energetické konference a čtvrtém ročníku Fotovoltaického Fóra. Ve dnech 6. a 7. listopadu 2012 se budeme zabývat novinkami a žhavými tématy z oblasti obnovitelných zdrojů, úspor a efektivního využití energie. Energetická konference se bude zabývat tématy úspor energií a snižováním plateb za energie. ...
Jazyková škola Plzeň.
Vzdělávací společnost: -jazyková škola -outsourcing -rekvalifikační kurzy, školení, semináře.
Vybavení interiéru - obrazy, design interiéru.
Nabízíme orig. vybavení interiéru, restaurování obrazů, pořádání výstav a vernisáží, převoz obrazů, návrhy webgrafiky, log, plakátů, rychlokurzy a letní kurzy kreslení, výr. orig. blahopřání a kalendářů na zakázku, orig. kalendáře Plzeň a Karibik.
Pozvánka na odborný seminář Trendy laserové technologie
Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na odborný seminář Trendy v laserové technologii, který pořádá firma Lintech ve spolupráci s partnerem Nové technologie - výzkumné centrum ZČU v Plzni.
Plavecký areál Plzeň.
Plavecký areál: -cenově zvýhodněné plavání -bezplatné rekondiční plavání -plavecké kurzy -cvičení ve vodě, masáže, sauna. ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ.