Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti, překlady smluv, právních dokumentů, technické překlady, německý jazyk.
Firemní, obchodní i konverzační jazykové kurzy Blansko, odborné překladatelské služby
Kvalitní výuku všech světových jazyků realizuje Jazykový institut Easyway, s.r.o. - jazyková škola sídlící v Blansku. Připravíme Vás k mezinárodní zkoušce i státní maturitě.
Povinnosti BOZP a PO,  Brno  - specialisté ve svém oboru
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochraně, zpracování dokumentů BOZP a PO, revizi a prodej hasících přístrojů realizuje PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Koordinátor na stavbě, technik BOZP – školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
Školící a vzdělávací středisko v Brně autorizované a certifikované firmy TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. poskytuje služby a školení v oblasti technické inspekce a koordinátora BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Jazykové kurzy Brno, výuka britské a americké angličtiny, překlady technické literatury
Dostaňte Vaši angličtinu na tu nejvyšší úroveň Ing. Arch. Rostislav Čuhel - výuka angličtiny Vám s tím rád pomůže. Poskytujeme rychlé a profesionální překlady všech odborných textů.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Kurzy a školení BOZP - koordinátor na stavbě a staveništi
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně provozuje vzdělávací středisko. Zde poskytuje služby a školení v oblasti koordinátor BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Kurzy angličtiny, podzimní intenzivní kurzy angličtiny, Brno
individuální výuka, kurzy pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, zahájení kdykoli během roku, jazyková škola, intenzivní angličtina
Výuka anglického jazyka - individuální studium přímo Vám na míru - anglicky rychle a snadno
Jazyková škola LITE Brno se zaměřuje na výuku anglického jazyka, kterou poskytuje nejen pro veřejnost, ale je schopna zajisti i individuální výuku angličtiny, pro časově vytížené studenty.
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Kurzy komunikačních dovedností - zvládněte techniku komunikace rychle a snadně
Jazyková škola LITE Brno poskytuje kromě kurzů angličtiny i kurzy komunikačních dovedností, které Vám pomohou zlepšit komunikační dovednosti.
Kurzy anglického jazyka pro firmy - rychlá a efektivní výuka anglického jazyka
Brněnská Jazyková škola LITE Brno poskytuje výukové kurzy anglického jazyka, které jsou speciálně zaměřené pro firmy. Naučte se anglicky rychle, bez učebnic a složité gramatiky.
Ukázková hodina výuky angličtiny zdarma – bez učebnic a složité gramatiky.
Naučte se anglicky či zdokonalte své dosavadní jazykové schopnosti v jazykové škole v Brně. Díky přirozené metodě LITE dosáhnete výsledků snadno a rychle bez učebnic a složité gramatiky.
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků, jazykové kurzy pro děti i dospělé, pro firmy, příprava ke zkouškámod firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Studium cizích jazyků  - angličtina, němčina francouzština
Studium cizích jazyků - angličtina, němčina, francouzština, výuka jazyků pro dospělé a děti, jazykové kurzy pro firmy od firmy Orange Academy plus, s.r.o. v Náměšťi nad Oslavou.
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština - akreditované kurzy
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština, akreditované kurzy pro děti i dospělé, soukromé vyučování cizých jazyků od firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Pohořelicích.
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte Rosice od vzdělávacího institutu Orange Academy plus, s.r.o. v Rosicích a Ivančicích.
Požární ochrana a BOZP - kontrolní a revizní činnost
školení bezpečnosti práce zaměstnanců, požární ochrana, kontrolní a revizní činnost, prodej hasících přístrojů a doplňků pro požární techniku zajistí firma PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Jazykové kurzy v Pohořelicích, Rosicích a Ivančicích ve školním roce 2016/17
Jazykové kurzy - veřejná výuka, firemní kurzy jazyků v Pohořelicích, Rosicích a Ivančicích ve školním roce 2016/17 ve škole jazyků Orange Academy plus, s.r.o.
Jazykové kurzy  Effective English, Deutsch, výuka německého a anglického jazyka pro školní rok 2016/17 Znojmo, Pohořelice
Jazykové kurzy Effective English, Deutsch, výuky němčiny a angličtiny,kurzy cizích jazyků pro školní rok 2016/17 ve Znojmě a Pohořelicích od Orange Academy plus, s.r.o.
Individuální výuka angličtiny, výukové a jazykové kurzy v Brně
intenzivní výuka bez učebnic a složité gramatiky, firemní kurzy, program pro začátečníky tak i pokročilé, zahájení kdykoli během roku
Anglická konverzace, výuka angličtiny Brno
intenzivní výuka, kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, pro veřejnost, cvičení k uvolnění komunikace, firemní kurzy
Intenzivní kurzy angličtiny na jazykové škole v Brně
firemní kurzy, anglicky snadno a rychle, cvičení komunikace v angličtině, zahájení kurzu kdykoliv během roku, individuální výuka, dětské kurzy
Ukázková hodina angličtiny, kurzy pro veřejnost Brno
kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně i středně pokročilé, děti, firmy, veřejnost, jazyková škola, anglický jazyk, ukázková hodina
Výuka angličtiny, anglicky snadno a rychle Brno
jazyková škola, výuka angličtiny, anglický jazyk, intenzivní kurzy, individuální výuka, angličtina v konverzaci, vyučovací metoda LITE