Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
Otevřené školení - interní auditor podle normy ISO 9001:2016, ISO 14001:2016
Otevřené školení od společnosti CQS-Sdružení pro certifikaci systémů jakosti, Praha 9 zajistí, aby interní audity podle normy ISO 9001 a ISO 14001 byly v souladu se zněním této normy.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí - nové i obnovující
Nové i obnovující školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí a přípravu na úspěšné získání potřebných osvědčení nabízí společnost DEKRA CZ a.s. sídlící v Praze.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – příprava zaměstnanců pro výkon profese
Neustále rostoucí požadavky na kvalitní průpravu jednotlivých profesí uspokojí profesní vzdělávací kurzy zaměstnanců, které nabízí společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, termíny Praha
Společnost CQS z.s. se sídlem pořádá školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, které se koná v Praze na Proseku.
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, BOZP, GDPR
Legislativní i systémová školení v rukou profesionálních a zkušených lektorů naleznete u společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Obohatíme Vás o nové poznatky, které uplatníte v každodenní praxi.
Vzdělávací programy Catalyst teambuilding přináší zábavná školení hrou pro týmy
Chcete, aby se Vaši zaměstnanci nebo kolegové těšili na povinná školení? Vzdělávací programy pro týmy hrou a obohacení Vašich školení zábavou zajistí Catalyst teambuilding.
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® - odborné kurzy
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® a tým odborníků v oblasti estetické medicíny naleznete pouze na klinice Aurum Clinic, s.r.o. v Praze.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.