Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Malebná obec Pracejovice v Jihočeském kraji
Naše obec se nachází nedaleko města Strakonice a je tvořena dvěma částmi, a to Pracejovicemi a Makarovem. Pyšníme se téměř 350 obyvateli a bohatou občanskou vybaveností.
Sedlečko u Soběslavě v okrese Tábor, rybníky - Řezník, Dítě, Petřík, Návesák
Obec Sedlečko u Soběslavě se nachází na pravém břehu Černovického potoka, zhruba tři kilometry severovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Obec Ponědrážka je skvělým místem, kam vyrazit na ryby nebo na kolo
V okrese Jindřichův Hradec leží obec Ponědrážka, která svou lokalitou láka rybáře i pěší a cyklo turisty. V okolí najdete plno rybníků a turistických a cyklo tras.
Obec Domamil z okresu Třebíč - vítězná obec z roku 2011 v ocenění Vesnice roku
Obec Domamil leží v okrese Třebíč, který se nachází v kraji Vysočina. Obec vyhrála v roce 2011 cenu ze nejlepší vesnici a disponuje rozličnými zajímavostmi a památkami.
Obec Svatoslav - závod horských kol Údolím Bílého potoka - "Svatoslavská Šlapka"
Obec Svatoslav se nachází v severozápadním výběžku Jihomoravského kraje, okres Brno - venkov na hranicích s krajem Vysočina. Obec pořádá Údolím Bílého potoka závod horských kol "Svatoslavská Šlapka".
Sociální centrum pro zrakově handicapované občany
Poskytovatel sociálního prostředí pro zrakově postižené, sociální služby a pracovní možnosti zrakově handicapovaným osobám zajišťuje TyfloCentrum.
Půvabná obec v okolí hradu Kost
Malá obec na hranicích Českého ráje, klidné místo pro život v obci Dobšín v okrese Mladá Boleslav, historická a kulturní vesnice.
Obec Dobšín
Kulturní zázemí v obci Církvice - divadelní ochotnický spolek Divoch
Obec Církvice se nachází asi 5 km východně od okresního města Kutná Hora ve Středočeském kraji a skládá se ze dvou místních částí – Církvice a Jakub.
Obec Mohelnice nad Jizerou - okres Mladá Boleslav (Středočeský kraj)
Obec Mohelnice nad Jizerou se nachází v okrese Mladá Boleslav ve Středočeském kraji a nachází se na soutoku řeky Jizery a Mohelky, zhruba 4 km severně od Mnichova Hradiště.
Obec Horní Paseka - okres Havlíčkův Brod (kraj Vysočina)
Obec Horní Paseka leží v Kraji Vysočina nedaleko města Ledeč nad Sázavou a je součástí přírodního parku Melechov.
Obec Kváskovice - okres Strakonice (Jihočeský kraj)
Obec Kváskovice se nachází v okrese Strakonice v Jihočeském kraji a rozkládá se asi třináct kilometrů jihovýchodně od Strakonic. Současné Kváskovice patří ke členům svazku obcí Dolního Pootaví.
Obec Smolnice - okres Louny
Malá obec Smolnice se nachází v okrese Louny v Ústeckém kraji. Za zmínku i návštěvu stojí především místní pamětihodnosti, např. nově opravený Kostel sv. Bartoloměje.
Obec Krčmaň - okres Olomouc
Obec Krčmaň se nachází v okrese Olomouc. Leží při potoce Loučka necelých 11 km jihovýchodně od Olomouce a nachází se v chmelařské oblasti Tršicko. V okolí obce je spousta možností na výlety.
Děti a senioři Mezigeneračního centra Julie se opět mohou setkávat - přivítáme nové seniory i klienti po cévní mozkové příhodě.
Doba „covidová“ byla hodně dlouhá. Doufáme, že je snad za námi a naše Mezigenerační centrum může opět nabízet to, za jakým účelem bylo původně zřízeno – aktivní propojování tří generací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Obec Vanov - okres Jihlava, kraj Vysočina
Obec Vanov se nachází v okrese Jihlava v kraji Vysočina. Srdečně vás zveme na návštěvu zříceninu Hradu Štamberk a nebo na Zámky v Dačicích či v Telči, které se nacházejí blízko Vanova.
Obec Račín - okres Žďár nad Sázavou
Obec Račín se nachází na jihozápadě Žďárských vrchů v okrese Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina.
Vinařská obec Blatnička nedaleko CHKO Bílé Karpaty
Krásná obec Blatnička s rozmanitou krajinou, vinohrady a chráněným územím, s bohatým kulturně-společenským životem, se zaměřením na folklór a tradici.
Obec Blatnička
Obec Veselí - okres Pardubice
Obec Veselí se nachází v okrese Pardubice asi 6 km od města Přelouč.
Obec Otmarov - okres Brno-venkov
Obec Otmarov se nachází v okrese Brno-venkov v Dyjsko-svrateckém úvalu.
Obec Pržno - okres Frýdek-Místek
Obec Pržno leží v okrese Frýdek-Místek a je členem Mikroregionu Frýdlantsko-Beskydy.
Obec Pržno
Radotín - obec na pravím břehu řeky Bečvy
Naše obec leží v okrese Přerov v Olomouckém kraji a její historie se začala psát již v 15. století.
Obec Zádub - Závišín, okres Cheb, golfové hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně
Obec Zádub - Závišín sousedí s královským golfovým hřištěm Royal Golf Club Mariánské Lázně, turisty láká i lázeňská cesta vedoucí Slavkovským lesem.
Město Tovačov - okres Přerov
Historické město Tovačov se nachází v okrese Přerov v srdci Hané.
Obec Obrataň v krásné přírodě na Vysočině
Chcete poznat krásy Vysočiny. Tak zavítejte i do naší obce Obrataň, kde najdete plno krásných a zajímavých zákoutí a historických míst.
Pedagogický institut, vzdělávání pedagogů, eLearning, prezenční kurzy, vzdělávání ve školách
Náš pedagogický institut z okresu Havlíčkův Brod napomáhá s rozvojem občanské společnosti prostřednictvím kvalitního vzdělávání ve školách.