Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Technická podpora v jaderných elektrárnách, diagnostické systémy, bezpečnost a údržba
Inženýrské služby v oblasti jaderné energetiky poskytuje společnost TES s.r.o. z Třebíče. Zajišťujeme bezpečnost a zlepšujeme podmínky provozu v jaderných elektrárnách v ČR, Rusku i na Slovensku.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety s vysokou výhřevností - prodej, dodávka
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety vás opravdu zahřejí. A kde je seženete? Ve společnosti T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Zajistí vám jejich prodej i dodávku.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Kamenný koberec, oblázkové podlahy. Kamenné koberce přímo od výrobce
Kamenný koberec do interiéru. Oblázkové podlahy říční, mramorové, mix i perleťové. Kamenné koberce přímo do výrobce firmy Profistone s.r.o.
Vstřikování plastů, plastové komponenty pro světlomety automobilů
Vstřikování plastů pro automobilový průmysl, výrobu a dodávku plastových komponentů pro přední a zadní světlomety s bezpečnostními a designovými prvky realizuje Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Vánoční sleva na uhelná paliva - uhlí, koks, brikety, palivové dřevo
Využijte mimořádných vánočních slev na uhelná paliva! V Třebíčských uhelných skladech T.U.S. s.r.o si vyberete uhlí, koks, brikety nebo palivové dřevo dle vašich potřeb za skvělé ceny!
Palivové dřevo tvrdé i měkké, štěpkování biomasy, prodej štípaného dříví a biomasy
Palivové dřevo pro dlouhou zimu Vám dodá společnost Polanský AB s.r.o. z Pacova. Zabýváme se těžbou, výrobou a prodejem palivového dříví, dále zpracováním biomasy, čímž šetříme životní prostředí.
Okapy, žlaby, dešťové svody - plechové, plastové, měděné klempířské prvky
Bez klempířů a klempířských prvků se neobejde žádná realizace střechy. Kvalitní plechové, plastové i měděné okapy, žlaby a dešťové svody dodává v Jihlavě a na Vysočině firma ZVOZA, s.r.o.
Kamenivo, zemina, zásypový materiál, dodávka, prodej
Prodej, dodávka zásypového materiálu, kameniva, zeminy pro stavební účely dodává firma TESMA Jaroměřice s.r.o., sídlící v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Dodávka, prodej palivové dřevo-měkké, tvrdé dřevo, dovoz
Měkké i tvrdé palivové dřevo s dovozem, prodej, dodávka palivového dřeva, volně sypaného dřevo, specialista na dřevo je firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej uhelných paliv - sklad palivového dřeva, briket, uhlí, koksu
Na prodej uhelných paliv se zaměřuje firma T.U.S. s.r.o. na Třebíčsku - navštivte náš sklad, kde si vyberete palivové dřevo, brikety, hnědé, černé i kovářské uhlí nebo koks.
Prodej hutního materiálu s dopravou - velkoobchod
Velkobchodní i přímý prodej hutního materiálu, kompletní sortiment plechů, trubek, profilů, fyčí, betonářských ocelí zajišťuje FERRUM s.r.o., z Moravských Budějovic.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výroba a prodej stavebního řeziva včetně dodávky a montáže vazeb
Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva včetně dodávky a montáže vazeb nabízí velkoobchod Pila Kuklík v Novém Městě na Moravě.
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu - betonářská ocel
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu jako je betonářská ocel, rohože do betonu, svařované trubky, tyče kruhové, válcované, tažené, plechy a další poskytuje firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kvalitní dlouhohořící německé brikety,sortiment uhelných paliv
Kvalitní dlouhohořící německé brikety seženete v Třebíčských uhelných skladech od firmy T.U.S. s.r.o. v Krahulově na Vysočině.
Prodej a výroba kvalitního palivového dříví v Jihočeském kraji
Terasová prkna, 18 druhů řeziva, palivové dřevo, hoblované řezivo, dřevo z certifikovaných lesů Vám dodá firma Wood Rakušan z Mladoňovic
Wood Rakušan Marek Rakušan