Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Tepelné zpracování – předehřev, žíhání, spalování, ohřev svarů
Univerzálním řešením ohřevu svarů ve strojírenství a energetice je technologie tepelného zpracování, kterou provádí předehřevem a žíháním firma SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT s.r.o.
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Průmyslová keramika, žárobetony, železobetonové tvarovky - výroba, prodej
Mezi lídry v oblasti výroby žáruvzdorných materiálů patří firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o., která se zabývá výrobou průmyslové keramiky, žárobetonu a žárobetonových tvarovek.
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Odolný polykarbonát komůrkový, trapézový, plný - prodej i montáž
Prodej i montáž odolného polykarbonátu komůrkového, trapézové i plného zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty v okolí Ostravy i Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Dřevěné pelety – akce a prodej moderního, plně ekologického paliva
Moderním a plně ekologickým palivem jsou dřevěné pelety, které nyní za akční ceny prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej hutního materiálu, profily, trubky, plechy, ocel - výhodné ceny
Pokud potřebujete rychlou a kvalitní dodávku hutního materiálu, obraťte se na společnost DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem hutního materiálu za velmi výhodné ceny.
Tvarové výkovky pro práci za tepla i studena – výroba pro nejnáročnější odběratele
Pokud hledáte polotovary pro díly a nástroje k výrobě zápustek, kontaktujte DEVIMEX s.r.o. z Ostravy zabývající se výrobou tvarových výkovků pro práci za tepla i studena pro nejnáročnější odběratele.
Prodej, velkoobchod jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí
Stavte z kvalitních hutních materiálů. Nakupujte u firmy DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem a velkoobchodem jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí.
Kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků, recyklované válce
Ostravská společnost DEVIMEX s.r.o. se specializuje na velkoobchod a dodávku hutního materiálu jako jsou kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků.
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Asfaltové pásy SBS, APP, samolepící, speciální, hydroizolace střechy - prodej
Chystáte se na opravu střechy? Určitě budete potřebovat hydroizolační pásy. KST MEMBRANE má v nabídce střešní materiál včetně asfaltových modifikovaných SBS, APP, samolepících a speciálních pásů.
Tvarové výpalky, válcování, pálení plechů, velkoobchod - hutní materiál
Na výrobu tvarových výpalků, válcování, pálení plechů se specializuje společnost STEELCOM CZ a.s., která je specialistou v oboru podnikání s hutním materiálem.
Tlusté plechy válcované za studena - z oceli pro tlakové nádoby
Společnost Steelcom CZ a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na tlusté plechy, které jsou válcované za studena. Tyto plechy z oceli jsou vhodné především pro tlakové nádoby.
Velkoobchod plechy z nelegovaných, legovaných, konstrukčních ocelí
Velkoobchod s plechy z nelegovaných, legovaných i konstrukčních ocelí vede firma STEELCOM CZ a.s., která je specialistou na hutními materiály a exkluzivně dodává ocelové plechy válcované za tepla.
Prodej autolaků a barev na auto - vzorníky světových automobilek pro perfektní výběr
Na prodej autolaků a barev na auto se specializuje společnost Janků Autolaky s.r.o. působící v okolí Ostravy a Havířova, která nabízí pro váš perfektní výběr vzorníky světových automobilek.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, prodej kvalitních světových autolaků, barev koncernu PPG
Firma Janků Autolaky s.r.o. v Ostravě Vám nabízí velkoobchodní prodej těch nejlepších kvalitních světových barev a autolaků koncernu PPG.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, prodej kvalitní nástrojové a rychlořezné oceli pro práci za studena
Pro práci za studena a namáhané nástroje využijte kvalitní nástrojové a rychlořezné oceli s dlouhou životností od firmy DEVIMEX s.r.o., která se zabývá velkoobchodem a prodejem hutních materiálů.
Velkoobchod s hutním materiálem, plechy, trubky, profilová ocel Ostrava
Hutní materiál za bezkonkurenční ceny nakoupíte u společnosti DEVIMEX s.r.o. v Ostravě. Jsme dodavateli hutního materiálu do tuzemských i zahraničních firem. V naši nabídce najdete: - trubky - bezešvé, závitové, podelně svařované, bezešvé válcované za tepla - profilová ocel s různými druhy profilů - plechy - široká ocel - jaklové profily - ...