Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Sypké materiály, černé a hnědé uhlí, koks - doprava, prodej
Dopravou a velkoobchodním prodejem sypkých materiálů, černého a hnědého uhlí a koksu se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. Zajišťujeme silniční i železniční dopravu.
EMTB Trade s.r.o.
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pevné paliva - černé, hnědé uhlí, koks, biomasa - velkoobchod, prodej
Společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě, v rámci celé Evropy zajišťuje velkoobchodní prodej pevných paliv jako je černé, hnědé uhlí, koks, brikety či biomasa.
EMTB Trade s.r.o.
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Autolaky ve spreji - plnění barev, laků na auta a motorky do sprejů
Autolaky ve spreji prodává společnost Janků Autolaky s.r.o., která navíc ve své kamenné prodejně v Ostravě realizuje plnění barev a laků na auta a motorky do sprejů.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Aukce elektřiny, levná elektřina - snížení ceny elektřiny a plynu
Pokud se chcete ujistit, že neplatíte zbytečně moc peněz za energie, společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě Vám bezplatně porovná ceny elektřiny a plynu s cenami z e-aukcí.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Průmyslová, žáruvzdorná keramika, žárobetony - kvalitní výrobky
V oblasti průmyslové žáruvzdorné keramiky se obraťte na odborníky, firmu CAPITAL REFACTORIES s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která vytváří žárobetony a další kvalitní výrobky.
Keramická jádra pro odlévání železných i neželezných odlitků - výroba
Výrobu keramických jader pro odlévání železných i neželezných odlitků zajišťuje společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která je specialistou na žáruvzdornou keramiku.
Lehké, bezpečné a především výkonné plastové palety pro Vaši logistiku
Plastová paleta Rackpal® 1208M společnosti Schoeller Allibert je silnější, ale lehčí než většina palet na trhu, využívá se hlavně v logistice - potravinářský průmysl, e-commerce, retail, automotive.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.