Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Dodávka, prodej - madla do panelových domů, kruhová, profilová, příslušenství k madlům
Dřevěná madla do panelových domů, kruhová, profilová madla, příslušenství k madlům v okolí Brna prodává a zajišťuje firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Nový ekologický prvek do interiéru vytvoří atraktivní design místnosti
Atraktivní design vaší místnosti vytvoří flexibilní desky dukta® od společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o., které díky své tvárnosti mají mnoho možností využití.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej koksu, černého a hnědého uhlí prvotřídní kvality
Koks, palivové dříví, černé a hnědě uhlí to vše ve vysoké kvalitě Vám v oblasti Jemnice prodá včetně dovozu firma BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej kvalitního palivového dříví – tvrdé listnaté a měkké jehličnaté kvalitní dřevo
Firma Boš prodává v okolí Jemnice a Moravských Budějovic tvrdé listnaté, ale i měkké jehličnaté dřevo, které Vám přiveze až domů. Štípání a řezání dřeva naše firma udělá za Vás.
BOŠ spol. s r.o.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem, zákaznické, klubové, slevové karty zajistí specialista v oboru, firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Zakázková výroba dřevěných madel z masivního dřeva a madel na míru
Zakázkovou výrobu dřevěných madel z masivního dřeva na míru, madla, úchyty, lišty a další výrobky ze všech dostupných dřevin na trhu zajistí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Zakázková výroba ze dřeva dveří, oken, nábytku, dřevěné díly
Specialistou na zakázkovou výrobu ze dřeva a dřevěné díly pro výrobce nábytku, oken, dveří, schodišť, je v okolí Brna společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Výroba dřevěných madel, madla do objektů na míru, profilová a kruhová madla za výhodnou cenu!
Výrobou dřevěných madel na míru, madel do interiéru a extreriéru, profilových a kruhových madel, ukončení madel a dalšího příslušenství se na Brněnsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba a prodej dřevěných pelet ve velikostech 6mm a 8mm
Výroba, prodej dřevěných pelet dodávaných ve velikosti 6-8 mm, v sáčcích, na paletě či v big bagu od firmy K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Podlahové hranolky, prodej, dodávka - novinka na českém trhu
Prodej, distribuce, dodávka podlahové hranolky - novinka na českém trhu. Hranolky ve dvou šířkách, baleny v sáčcích, různé dekory nabízí K-Produkt, s.r.o.
Designové obkladové desky z masivního dřeva, Stepwood ®, prodej, dodávka
Prodejem a dodávkou designových obkladových desek z masivního dřeva, Stepwood ® a vysoce kvalitní masivní dřevo do interiéru na Brněnsku dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej pevných paliv, nařezané a naštípané palivové dřevo, polena | Znojmo
Objednejte si již nařezané a naštípané dřevo a ušetřete si řadu starostí! Znojemská společnost BOŠ spol. s r.o. se zabývá prodejem a dodávkou pevných paliv. Dodáváme nejen tvrdé listnaté, ale i měkké jehličnaté kvalitní palivové dřevo. Jedná se převážně o tyto dřeviny - buk, habr, dub, bříza, smrk, borovice a modřín. Dřevo dodáváme krácené i ...
BOŠ spol. s r.o.
Uhelné sklady, prodej uhlí, dřevěné brikety Znojemsko
Sháníte pevná paliva? Pak neváhejte a obraťte se na Uhelné sklady K & B spol. s r.o. U nás můžete zakoupit nejen uhlí, ale i brikety, stáčené oleje, maziva i motorovou naftu. Veškerý sortiment skladujeme pod střechou. Všechna paliva odpovídají platným normám. Náš personál je připraven poskytnou ty nejkvalitnější služby za minimální náklady. ...
Dřevěné pelety pro krby a kotle ústředního topení, uhelné sklady
Sháníte dřevěné pelety pro topení v krbech a kotlech ústředního topení s automatickou regulací, přizpůsobené pro topení peletami? Pak neváhejte a obraťte se na Uhelné sklady K & B spol. s r.o.! Dřevěné pelety jsou vyráběny z čistých smrkových pilin a hoblin bez chemických příměsí a pojiv. Výchozí surovinou pro výrobu pelet jsou čisté smrkové ...