Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Palivové a krbové dřevo na prodej - velkoobchod, který udělá vše pro teplo vašeho domova
Velkoobchod na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou u Znojma udělá vše pro teplo vašeho domova - zajistíme prodej kvalitního palivového a krbového dřeva včetně rozvozu!
Velkoobchod se dřevem Znojmo - prodej palivového dřeva
Velkoobchod se dřevem, prodej palivového dřeva, tvrdého dřeva - dub, akát, buk, jasan, javor, habr, dřevo na topení, metrové dřevo od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej palivového dřeva - velkoobchod dřeva, dub, akát, buk
Prodej palivového dřeva - dub, akát, buk, habr nebo směs tvrdého dříví vám poskytne firma PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě. Také zajistí zpracování vlákniny na palivové dřevo.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevo na prodej - kvalitní palivové dřevo na topení - suché i polosuché dřevo
Firma PRODEX, spol. s.r.o., která sídlí nedaleko Znojma se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva na topení, které poskytuje suché i polosuché.
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu, velkoobchod s krbovým dřívím
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu suché a polosuché, velkoobchod s krbovým dřívím, export a import dřeva od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Profesionální truckwasch a carwash prostředky pro mytí vozidel v mycích linkách
Vysoce účinné truckwasch a carwasch prostředky vhodné pro mytí vozidel v automatických či ručních mycích linkách, které navíc odstraní i odolnou nečistotu, vyrábí společnost ZVG.
ZVG CZ s.r.o.
Čipové klíčenky do identifikačních systémů - výborná skladnost, velký výběr designů
Bezkontaktní čipové klíčenky mnoha barev, které se používají do identifikačních systémů vám dodá společnost IdentCORE s.r.o., která působí po celé České republice.
IdentCORE s.r.o.
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.
Poznejte skutečnou kvalitu palivového dříví, kterou rozhodně oceníte!
Hledáte-li cokoliv oblasti lesnických služeb nebo Vás zajímá třeba jen prodej palivového dříví, pak se obraťte na firmu WOOD TRADING, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
WOOD TRADING s.r.o.
K vyrobeným dřevěným výrobků vám zajistíme i vlastní dopravu
Kromě samotné výroby dřevěných výrobků, polotovarů včetně povrchových úprav vám zaručí firma DIKADESIGN, s.r.o. ze Znojma i zajištění dopravy, jež je realizována vlastní dodávkou a přepravní službou.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Prodej - zasklívací lišty pro olištování skel a výplně při výrobě dveří, Znojmo
Dodávka zasklívacích lišt pro olištování skel při výrobě dveří, upevnění skleněných výplní dveří dodává naše firma K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Výroba a prodej dřevěných polotovarů pro výrobce hraček
Soustružené a frézované dřevěné polotovary a součástky pro výrobce hraček zajistí společnost DIKADESIGN s.r.o.
E-shop - výběr z mnoha dřevěných produktů prvotřídní kvality a moderního designu
Na e-shopu společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. si vyberete z mnoha dřevěných produktů, jako jsou dřevěné lišty, vyřezávané lišty, řezby, ozdobné a větrací mřížky a madla.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek Stepwood krok za krokem - video
Jak správně namontovat designové desky Stepwood Vám krok za krokem poradí společnost FK dřevěné lišty – výrobce a prodejce designových dřevěných desek a dalších výrobků ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.