Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba odlitků ze šedé a tvárné litiny, sleva na výrobu modelu
Slévárna UXA nabízí výhodné podmínky pro převod výroby odlitků ze šedé a tvárné litiny o velikosti 0,5-50kg při sériovosti stovky až tisíce ks ročně. Dále nabízíme spolupráci při vývoji a návrhu odlitku, předvýrobní pilotní testy nebo ověřovací série, obrábění a další úpravy výrobku. Společnost UXA dodává odlitky předním českým a zahraničním ...
Sezonní slevy lešení.
Společnost s 10 letou tradicí v dodávkách a půjčování lešení upozorňuje na zajímavou jarní slevu do 31.3.2011. Jedná se o tyto typy lešení: -PLATINO, LIBERO, RUBINO. Pozor, nová stavební sezóna začíná.
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.
Neplaťte daně, nakupte lešení.
Firma s 10 letou historií ve výrobě a obchodu se stavebním lešením nabízí ve velké podzimní akci, dotovanou výrobcem, sady lešení PLATINO od 450,- Kč/m2. Využijte této mimořádné nabídky.
Plachty na bazény.
Zastřešení bazénů, nádrží, čistíren odpadních vod.
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.