Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba potravinových doplňků ve třech formách, bovinní, rybí, drůbeží, koňský, vepřový.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Slévárny – projekty, konstrukce, realizace zařízení
Projekční a konstrukční činnost pro slévárny, včetně realizace a dodání slévárenských zařízení zprostředkuje společnost METAKON s.r.o. Kompletní technologie pro modernizaci Vaší slévárny.
Investice v energetice, úspora a prodej energie
Výroba energií z obnovitelných zdrojů, úspora energií a investice. Kompletní servis pro energetický sektor, provoz vodních a fotovoltaických elektráren v ČR i na Slovensku.
GEEN Holding a.s.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výroba dřevěných polotovarů, atypických podlahových a obkladových palubek
Výrobou dřevěněných polotovarů s atypickými rozměry, jako jsou například podlahové a obkladové palubky a další polotovary, se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, strojní obrábění odlitků
Specialista na kovové formy a odlitky z oceli a šedé litiny, kompletní opracování a výrábění slévárenských modelů, a strojní obrábění odlitků od firmy USOB s.r.o., Brno.
Strojní obrábění odlitků, CNC obrábění, dodávky odlitků, opracování
Hledáte-li společnost z Brna, zabývající se CNC obráběním, pak oslovte firmu USOB s.r.o. v Brně - Zajistí vám strojní obrábění odlitků, dodávky odlitků a opracování.
Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Odlitky z šedé litiny, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků
Odlitky z šedé litiny kontrolované ultrazvukem a magnetickou zkouškou, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků provádí firma USOB s.r.o. v Brně.
Odlitky z oceli a šedé litiny - výroba, rychlá realizace dodávky
Odlitky z oceli a šedé litiny provádí firma USOB s.r.o. se sídlem v Brně - díky dlouholetým zkušenostem zajistíme rychlou realizaci dodávky dle vašich potřeb.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Kvalitní a přesné odlitky z nerezové oceli dle přání zákazníka - slévárna přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravi Tech, a.s. poskytuje kromě odlitků a výroby forem, tak přesné odlitky z nerezové oceli, které je schopna vyrobit na přání zákazníka.
Žulové výrobky nejen pro stavební firmy - kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky
Zpracování a dodávku žuly nejen pro stavební firmy vám zajistí firma MS Trade Company, s.r.o. v Brně-Komárov. Na míru vám vyrobíme kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky a jiné žulové výrobky.
Odlitky z oceli - uhlíkové, nerezové nebo legované v slévárně přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. se specializuje na odlévání odlitků z oceli uhlíkové, nerezové, legované nebo neželezných materiálů. Slévárna přesného lití zaručí kvalitní a přesné odlitky.
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Přesné lití odlitků ze slévárny přesného lití - kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje služby v oblasti přesného lití odlitků. Díky slévárně přesného lití mohou odlívat kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů.