Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Autoplachty Brno
Výroba, opravy, servis autoplachet na osobní a nákladní auta. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Reklamní plachty.
Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Plachty na přívěsné vozíky
Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Opravy autoplachet
Výroba, opravy, servis autoplachet na nákladní a osobní vozidla. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Výroba tlakových nádob Brno
Společnost s 20 letou praxí ve výrobě tlakových nádob dodá vzdušníky, zásobníky vody a tlakové nádoby pro kotelny.
Rozptýlená výztuž pro výrobu drátkobetonu
Výrobce: Mechel Campia Turzi (RO) Norma: EN 14889-1/2007 Pevnost v tahu: 1000 - 1500 N/mm2 Průměr: D = 1,05 mm +/- 0,03 mm Délka: L = 50 mm +/- 5,0 mm a = 1,5 – 5,5 mm h = 3,1 mm +1,5/-0,5 mm
Španělsko; Rtuť
Máme k okamžitému dodání kvalitní rtuť čistoty 99,99%, což je dnes nejkvalitnější kovová rtuť na světovém trhu. Rádi bychom navázali dlouhodobé a dobré obchodní vztahy s odběrateli.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
PÁKISTÁN; Plachtovina, stany, plátěné výrobky
Yasin Aziz Textiles je držitelem certifikátu ISO 9001: 2000, od roku 1980 je předním výrobcem a exportérem 100% bavlněného plátna, polybavlněného plátna, plachet, stanů, kepru, režných tkanin, plátěných tašek, rolí plátěných ručníků (CRT ), plachtoviny, a dalších příbuzných položek. Exportujeme do řady zemí a rádi bychom navázali obchodní ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Sezonní slevy lešení.
Společnost s 10 letou tradicí v dodávkách a půjčování lešení upozorňuje na zajímavou jarní slevu do 31.3.2011. Jedná se o tyto typy lešení: -PLATINO, LIBERO, RUBINO. Pozor, nová stavební sezóna začíná.
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.
Neplaťte daně, nakupte lešení.
Firma s 10 letou historií ve výrobě a obchodu se stavebním lešením nabízí ve velké podzimní akci, dotovanou výrobcem, sady lešení PLATINO od 450,- Kč/m2. Využijte této mimořádné nabídky.
Plachty na bazény.
Zastřešení bazénů, nádrží, čistíren odpadních vod.
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.