Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Stavebnicové dělící stěny a příčky – rozdělení prostor v kancelářích i ve výrobě
Rozdělení prostor nebo zajištění protiprachové zábrany realizuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna prostřednictvím stavebnicových dělících stěn a příček.
Activity promotion s.r.o.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Prodej, řezání a stříhání hutního materiálu vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně
Hutní materiál včetně jeho řezání a stříhání na míru vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně - Železářství Skořepka, s.r.o..
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz -  brány, závěsy do vratových otvorů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz - brány, do vratového otvoru průmyslových hal, skladů, továren, závěsy z PVC na míru od firmy PortaTherm s.r.o. z Brna.
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Dřevěné dělící mříže a podhledy WOODY  BARS - pro restaurace, hotely a komerční prostory
Naše společnost WOODYGLASS s.r.o. z Brna dodává produkty pro optické rozdělení interiéru a rozptýlení zvuku. Představujeme dřevěné dělící lamely WOODY BARS pro restaurace, hotely a komerční prostory.
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou nabízí specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výroba dřevěných polotovarů, atypických podlahových a obkladových palubek
Výrobou dřevěněných polotovarů s atypickými rozměry, jako jsou například podlahové a obkladové palubky a další polotovary, se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky a MFP desky se zajištěnou dopravou nabízí firma Ráj dřeva v Brně-Bosonohy.
Levný metrový textil - velký výběr oděvních látek za příznivé ceny
Levný metrový textil, textilní metráž - velký výběr oděvních i technických látek za příznivé ceny nakoupíte od firmy KARS DUO, v.o.s. v Brně.
KARS DUO, v.o.s.