Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Litinové poklopy a mříže
Nabízíme obdélníkové a čtvercové poklopy TETRA z tvárné litiny zatížení A - D za příznivé ceny. Rovněž pak litinové poklopy kulaté P-TOP a litinové mříže DRAINEX.
Výroba tlakových nádob Brno
Společnost s 20 letou praxí ve výrobě tlakových nádob dodá vzdušníky, zásobníky vody a tlakové nádoby pro kotelny.
Rozptýlená výztuž pro výrobu drátkobetonu
Výrobce: Mechel Campia Turzi (RO) Norma: EN 14889-1/2007 Pevnost v tahu: 1000 - 1500 N/mm2 Průměr: D = 1,05 mm +/- 0,03 mm Délka: L = 50 mm +/- 5,0 mm a = 1,5 – 5,5 mm h = 3,1 mm +1,5/-0,5 mm
Transportní , pojezdová kolečka
Výroba , prodej pojezdových koleček , kladky, manipulační technika kladek , pojezdová kola, rudle, manipulační, skladové , plošinové , nákupní , nízkozdvižné paletové vozíky , stolový, nůžkový vozík , plastová kola kolečeka nábytková , nerezová , těžkotonážní , transportní , přístrojová ,stavební - teplotně odolná - s nafukovací duší - pro ...
Španělsko; Rtuť
Máme k okamžitému dodání kvalitní rtuť čistoty 99,99%, což je dnes nejkvalitnější kovová rtuť na světovém trhu. Rádi bychom navázali dlouhodobé a dobré obchodní vztahy s odběrateli.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Sezonní slevy lešení.
Společnost s 10 letou tradicí v dodávkách a půjčování lešení upozorňuje na zajímavou jarní slevu do 31.3.2011. Jedná se o tyto typy lešení: -PLATINO, LIBERO, RUBINO. Pozor, nová stavební sezóna začíná.
Střešní výlezy
prodám střešní výlezy. 100% stav . - nadnormatívna zásoba , Barvy : červená RAL 3011, hneda RAL 8017 , cihlová RAL 8004 a červenohnědá RAL 3009 . Vyrobíme taky v jiné barvě dle požadavku
Neplaťte daně, nakupte lešení.
Firma s 10 letou historií ve výrobě a obchodu se stavebním lešením nabízí ve velké podzimní akci, dotovanou výrobcem, sady lešení PLATINO od 450,- Kč/m2. Využijte této mimořádné nabídky.
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.