Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Stavebnicové dělící stěny a příčky – rozdělení prostor v kancelářích i ve výrobě
Rozdělení prostor nebo zajištění protiprachové zábrany realizuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna prostřednictvím stavebnicových dělících stěn a příček.
Activity promotion s.r.o.
Krková přivařovací příruba – odolnost vůči vysokým plusovým i mínusovým teplotám
Krkové přivařovací příruby vyrobené z různých materiálů odolných vůči vysokým teplotám a mrazu dodává firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Tvarovka, t-kus opatřená těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou
Tvarovky, t-kus opatřené těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou na zakázku vyrábí firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej a montáž, parapety hliníkové tažené, ohýbané, pozinkované a dřevotřískové od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba, prodej - konstrukční profily z ocelového plechu - levně a rychle
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem Šlapanice u Brna se specializuje na dodávku hal a také na výrobu a prodej konstrukčních profilů z ocelového plechu. Ocelové konstrukce vám dodáme levně a rychle.
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína - trhu s ocelí a hliníkem.
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru, povrchová úprava desek, třískové obrábění od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli a přířezů
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli, přířezy, hliníkové desky, výroba polotovarů na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Litinové bočnice k lavičkám, surové bočnice, parkové lavičky
Povrchová úprava odlitků, městský mobiliář, litinové lavičky a výrobky, zahradní nábytek, kovářské práce, pítka, lampy, bronzové sochy
Ocelová a nerezová lana a lanka, vázací prostředky prodej
Manipulační, závěsová a kotevní technika, nerezová a ocelová lana a lanka, vázací prostředky, přijaté objednávky expedujeme ještě ten den