Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Strojírenská výroba, ocelové konstrukce Kolín
Portfolio naší firmy je především strojírenská výroba, ocelové konstrukce a montáž zařízení pro energetiku - Profitall spol.s r.o. Kolín
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Plnění a rozvoz CO2 Kolín - pro potravinářské a technické účely
Naše firma Josef Korelus UHAS Kolín nabízí zákazníkům plnění CO2 pro potravinářské a technické účely.
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví
Voděodolné pásky STOKVIS TAPES, lepící pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví, telekomunikační zařízení vyrábí společnost Stokvis Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Zásuvkové systémy pro lékárny, obchody a sklady Březnice – pro přehledné skladování a výdej
Zřizujete lékárnu nebo obchod či sklad menších dílů? Pak jistě oceníte praktické zásuvkové systémy, které vyrábí a dodává společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Průmyslová maziva, oleje a technologické kapaliny Praha pro bezporuchovost strojů
Pro bezporuchový chod průmyslových strojů ve všech odvětvích je naprosto zásadní použití kvalitních průmyslových maziv, olejů a technologických kapalin, které nabízí FUCHS OIL CORPORATION (CZ) Praha.
Maziva ke speciálnímu použití Praha – více než 1000 speciálních produktů
Více než 1000 produktů a maziv s vysokým výkonem a spolehlivostí určených ke speciálnímu použití napříč různými oblastmi nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Automotivní maziva Praha – pro snadný start a minimální opotřebení
Unikátní složení řady maziv pro automotivní použití od společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. z Prahy zajišťuje účinnou ochranu motoru pro jeho snadný start a minimální opotřebení.
Maziva pro zpracování kovů Praha – vysoce efektivní a zdravotně nezávadné
Vysoce efektivní a zdravotně nezávadná maziva pro zpracování kovů splňující nejnáročnější kritéria nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Brusivo, spotřební a spojovací materiál - specializovaný maloobchod
Spotřební a spojovací materiál, brusivo a vše pro řemeslníky i kutily za rozumné ceny seženete ve specializovaném maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Hydraulické oleje, maziva, oleje, Strančice, Praha
Nakupte hydraulické oleje a maziva u firmy Fuchs – oil, s nejširší nabídkou olejů a maziv v České republice.
Nekonečné brusné pásy a jejich výroba, prodej brusiva, brusných kotoučů a materiálů
Profesionální výrobu a prodej nejrůznějších brusných materiálů naleznete u společnosti BUSTKO - Josef Burďáček z Kolína. Bohatý sortiment brusiv a brusných pásů té nejvyšší kvality.
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Vícepodlažní regálové konstrukce pro zvýšení kapacity skladových prostor
Patrové regálové konstrukce, vícepodlažní galerie, zvětšení uskladňovacích prostor realizuje, dodává a montuje společnosti Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., okres Mělník.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
Výhodný pronájem mobilních kontejnerů které vytvoří skvělé zázemí
Nic nekupujte, jen si výhodně pronajměte mobilní kontejnery vhodné jako kancelářské, obytné, skladovací nebo sanitární - WC Servis s.r.o. Nymburk, Lovosice, Přerov, Příbram
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Doprava vlastními kontejnery různých rozměrů, odvoz suti, písku, kameniva
Zajišťujeme dopravu suti, písku, kameniva vlastními kontejnery různých rozměrů.