Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Nejlepší samolepící pásky na trhu – pásky Praha
Samolepící materiály, lepící systémy pro průmyslové společnosti, lepící pásky klasické i oboustranné, česká společnost s lepícím materiálem – Sotkvic Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Zakázková výroba, vstřikování plastických hmot a vakuové tvarování Rakovník, plastové nádobí
Zabýváme se výrobou v oblasti vstřikování plastických hmot a vakuového tvarování pro spotřební a stavební průmysl. Vyrábíme a dodáváme plastové soupravy pro letecký catering a gastronomii.
TransPak kvalitní balicí materiály Praha, krabice, karton, obálky, přepravní obaly, vzorky zdarma
TransPak je velkoobchodní společnost zabývající se balícími materiály jako např. kartonáž z hladké a vlnité lepenky, obaly pro knihy, přepravní tašky, krabice a plnicí materiál.
Pronájem a přistavení kontejnerů na odpad Český Brod, kontejnerová doprava, objemný odpad
Firma MS Servis z Českého Brodu s více jak 15letou tradicí a jeden z největších kontejnerových dopravců v regionu.
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba nábytku, návrh, výroba a montáž
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba kancelářského nábytku, návrh, výroba a montáž vybavení pro kanceláře, hotely, restaurace, recepce, jednací místnosti.
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku, realizace nestandardních zakázek i atypických rozměrů výrobků.
Zakázková výroba dřevěného nábytku na míru pro moderní stylovou kancelář Praha
Zařizujete novou kancelář nebo přemýšlíte nad její rekonstrukcí? ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zakázkovou výrobu dřevěného nábytku nejen pro moderní a stylové kanceláře.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové nádrže s bezkonkurenční zárukou 15 let.
Nádrže na dešťovou vodu různých velikostí
Plastové akumulační nádrže na dešťovou vodu, kterou dále využijete na závlahu či mytí. Tyto retenční jímky Vám dodá společnost REGAPLAST s.r.o.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování, zábradlí, schodiště, ploty, brány, regály, mříže, ocelové přepravní palety.
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů, leštící kotouče, hrubovací pasty, brusivo, rouna a pásy.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Stavební buňky pronájem i prodej - vhodné na všechny druhy staveb jako kanceláře, šatny nebo sklady
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. nabízí stavební buňky především k pronájmu, ale také k prodeji
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Kopi Servis -  oprava a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení
Potřebujete servis tiskárny, kopírky nebo jiné kancelářské techniky? Společnost pana Zdeňka Konopiského poskytuje profesionální servis a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení.
Vitríny Euro Vitrine, Office Vitrine, výroba Praha – kvalitní provedení i pro exteriérové využití
Společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy vyrábí a klientům nabízí vitríny řady Euro Vitrine a Office Vitrine v mnoha formátech pro přehlednou presentaci tiskovin a informací v exteriéru i interiéru.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Regály, regálové systémy do skladů, hal, archivů, Veltrusy
Regály a regálové systémy policové, konzolové, posuvné, galerie se schody a dělícími stěnami do skladů či dílen dodává Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., Veltrusy.
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým Kutná Hora
Nabízíme prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým (CO2) i mimo pracovní dobu - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín