Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Levné obaly, sáčky i tašky přímo od výrobce - eshop
Levné obaly, sáčky i tašky zakoupíte jedině od firmy OBALIA s.r.o. - na eshopu obalylevne.cz na vás čeká bohatý sortiment obalového materiálu s potiskem i bez potisku a to přímo od výrobce.
Obalový materiál do lékáren a zdravotnických zařízení - prodej, e - shop
Obalový materiál seženete na e-shopu firmy FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci, která prodává široký sortiment materiálu do lékáren a zdravotnických zařízení.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Špičkové mazivo pro jízdní kola - Nanoprotech sprej udrží vaše kolo v kondici
Chcete-li dopřát svému kolu to nejlepší, pak si pořiďte sprej Nanoprotech Bicycle, který udrží vaše kolo ve špičkové kondici. Zakoupíte ho v eshopu firmy PRONAR Olomouc.
Antikorozní sprej Nanoprotech Home e-shop - ochrana a promazání domácí i zahradní techniky
Pro maximální ochranu a promazání domácí nebo zahradní techniky a zařízení použijte antikorozní sprej Nanoprotech Home, který zakoupíte v e-shopu firmy PRONAR s.r.o. v Olomouci.
Ocelové konstrukce, zábradlí, vrata, ploty i ozdobné mříže vám na zakázku vyrobí zámečnictví ELZA
Zámečnictví Pavel Janíček - ELZA v Olomouci se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu nejen vrat, zábradlí, plotů nebo mříží. Kontaktujte nás, každá nová zakázka je pro nás výzvou.
Termo pohárky, kelímky na kávu, čaj nebo punč - vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé
Termo kelímky a pohárky na kávu, čaj nebo lahodný punč zakoupíte u firmy PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci. Vybrat si můžete z krásných a originálních vzorů! Vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé.
Zábradlí kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, zakázková výroba, okres Prostějov
Zábradlí do interiérů i exteriérů, kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, na schodiště, balkony či tribuny vyrábí na zakázku společnost ARDENT Corp. s. r. o., okres Prostějov.
Plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení
Pokud potřebujete zakoupit plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení do bufetu nebo kiosku, pak oslovte Olomouckou firmu PRIMA PACK, která se zaměřuje na výrobu kvalitních plastových obalů.
Výroba, tepelná úprava a ošetření dřevěných palet, beden
Výrobu, tepelnou úpravu a ošetření dřevěných palet přenechejte odborníkům z firmy Beneš Bohuňovice. Na přání zákazníka vyrábíme palety v široké škále rozměrů.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Samolepící okenní fólie vám poskytnou soukromí a ochrání proti slunečnímu záření
Samolepící fólie na sklo vám dopřejí nejen soukromí, ale také vás ochrání proti slunečnímu záření. Reklamní agentura BB DESIGN v Olomouci má na výběr z různých moderních vzorů. Stačí si jen vybrat.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.