Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty
Výroba bezúdržbových hliníkových balkonů Olomouc, montáže moderních balkonů, různé varianty provedení od tradičních stylů až k nejmodernějším designům.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Kancelářská technika - prodej a kompletní servis
Pokud sháníte spolehlivého servisního technika, který vám zaručí kompletní servis kopírky nebo jiné kancelářské techniky, tak je zde pro vás v Olomouci společnost Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Kopírovací stroje Toshiba, Develop a Triumph Adler
Firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti kancelářské techniky. Nabízí výkonné kancelářské kopírovací stroje značek Toshiba, Develop a Triumph Adler.
FBT - Bräuer Tomáš
Krabice na výslužku, vánoční cukroví a dekorativní krabice – výroba a prodej
Ozdobné krabice na svatební výslužku, originální dekorativní krabice na zabalení dárku či klasické krabice na uskladnění cukroví zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně společnosti Karton plus.
Karton plus spol. s.r.o.
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.