Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Igelitové a polyetylénové pytle - pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl.
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. V sortimentu naleznete igelitové a polyetylénové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Pevné krabice na velké a vícepatrové dorty
Společnost Model Pack Shop Opava prodává obaly z lepenky, mezi které patří také kartonové krabice na velké dorty pro cukrárny i jednotlivce. Navštivte náš e-shop či prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Bublinková fólie v rolích pro dokonalou ochranu zboží při přepravě
Společnost Model Pack Shop v Opavě prodává bublinkové fólie v rolích v šíři od 0,5m-1,5m, která výborně ochrání veškeré přepravované zboží.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Pevné krabice na baňky a špice s průhledem na e-shopu - s mřížkami pro bezpečnější skladování
Pevné krabice na baňky a špice s průhledem seženete na e-shopu firmy VENKART - Karla Věntuse, která se zabývá prodejem papírových či dárkových krabic a různých obalů v Opavě a okolí.
Výroba, prodej, e-shop obaly, krabice Opava
Firma VENKART je provozovatelem e-shopu s obalovým materiálem. Vyrábí, prodává různé druhy obalového materiálu: - skládací krabice víceúčelové, unifikované - přepravní kontejnery - proklady, ochranné rohy - tubusy - obaly, krabice na potraviny, na víno - obaly na tiskárny - odnosné, dárkové krabice - krabice pro živá zvířata - poštovní ...
E-shop vánoční dárkové krabičky, dárkové obaly Opava
Zabalit krásně vánoční nebo narozeninový dárek? Na e-shopu nebo v prodejně firmy Pack shop máme v nabídce dárkové krabičky univerzální a speciální krabičky z dvouvrstvé vlnité lepenky. V našem sortimentu najdete i ručně proplétané dárkové krabičky. - dárkové krabičky na košile - krabičky ve tvaru čočky, vhodné pro balení lehčích dárků - ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prodej, e-shop krabice na cukroví Opava
Pečete vánoční cukroví a nemáte ho do čeho uložit? V e-shopu nebo kamenné prodejně firmy Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu najdete jednodílnou krabici na cukroví o velikosti 140x110x80 mm v bílé barvě z hladké lepenky, která je určena pro přímý styk s potravinami. V naši nabídce najdete i jiné velikosti krabic na potraviny, výslužky, ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Papírové, plastové pytle, sáčky, papírové tašky, tácky, obaly na víno Opava
E-shop Pack Shop v Opavě prodává: - papírové svačinové sáčky - papírové pytle - plastové tašky na 4kg, 10kg, 15kg - plastový pytel v rolích - rychlouzavírací sáčky se zipem zip-bag různých rozměrů - papírové tašky dárkové, vánoční - papírové tácky - svazkovací gumičky - obaly na víno, papírové tašky na víno na jednu, dvě, tří i šest ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba palety, bedny, podlážky, stolařské řezivo Opava
Potřebujete palety nebo dřevěné bedny? Firma Karel Vlček - SARTRIN v Brance u Opavy vyrábí i prodává: - dřevěné palety - bedny - podlážky lešeňové - rošty - palivové, krbové dříví - stolařské řezivo - dřevní odpad - piliny - přepravní obaly. Zároveň provádíme sušení řeziva, likvidaci, opravy nepotřebných palet, broušení pil, pilových ...