Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.