Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Pojízdné konzolové regály-mobilní regálový systém pro skladování plechů, trubek, trámů, prken
Mobilní regálový systém Vám ušetří náklady za skladování. Pojízdné konzolové regály od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj využijete pro skladování plechů, trubek, trámů, prken.
Mobilní, pojízdné paletové regály, regálové systémy pro paletované zboží
Pořiďte pojízdné paletové regály, mobilní regálové systémy pro paletované zboží od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj a zdvojnásobte kapacitu svého skladu, nebo snižte investiční náklad.
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Skladové technologie - moderní pojízdné skladové zařízení
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj, dodává skladové technologie - vybavení skladů. Dodáme moderní pojízdné skladové zařízení na míru.
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Zakázková výroba nerezového zábradlí - vnitřní, venkovní zábradlí z nerezu
Vnitřní i venkovní zábradlí z nerezu vyrábí firma SEADD Uherské Hradiště. Zakázková výroba nerezového zábradlí se odvíjí od požadavků zákazníka. Působnost naší firmy je v lokalitě Zlínský kraj.
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Průmyslové dílenské židle a pracovní židle do různých provozů - možnost individuálních úprav
Kvalitní průmyslové dílenské a pracovní židle můžete pořídit od firmy ON LEAD CZ s.r.o., jde o největší prodejnu židlí v regionu Zlínský kraj. Využijte možnost individuálních úprav.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Atypické konstrukce, ocelové rámy, vany, brány-zakázková kovovýroba
Společnost TRIOMETAL vyrobí na zakázku atypické konstrukce, ocelové brány, skladovací rámy, vany a další svařované sestavy a konstrukce do 500kg. Působíme v lokalitě Vsetín, Zlín.
Individuálně řešené nerezové konstrukce-výroba nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky
Společnost I.M.Z. kodeex Zlín svoji výrobu zaměřuje na individuálně řešené nerezové konstrukce - nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky a další interiérové prvky.
Kontejnerové sestavy, modulární architektura, moduly, školy, školky
Společnost UNICO MODULAR a.s. Vám jako specialista na modulární architekturu představuje metodu výstavby, která probíhá za kontrolovaných podmínek ve výrobním závodu, čímž je ušetřeno množství finančních prostředků a zároveň je snížena časová náročnost celého procesu. Kvalitní, trvale udržitelná a nákladově i časově efektivní modulární ...
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Ocelové palety pro přepravu profilů, obuvnické klenky | Zlín
Hlavním výrobním artiklem firmy Kovo Soják s.r.o. Zlín-Tečovice jsou ocelové palety pro přepravu profilů a pro automobilový průmysl. Ocelové palety pro automobilový průmysl vyrábíme na míru pro různé díly a komponenty automobilu. Umožňují snadnější manipulaci, přepravu a skladování. Další specifická činnost je výroba a prodej ocelových ...
Lehké ocelové konstrukce, zámečnická výroba Uherské Hradiště, Staré Město
Zámečnictví Vladimír Křivák provádí zakázkové zámečnické práce - zámečnická výroba je zaměřena na lehké ocelové konstrukce, přístřešky. Výroba a montáže jsou zaměřeny dále na venkovní schodiště i točité, zábradlí, oplocení, vrata a brány. Pokud hledáte v regionu Uherské Hradiště spolehlivého zámečníka, obraťte se na nás s důvěrou - najdete ...
Modulární stavby, obytné moduly, sanitární kontejnery, sportovní zázemí
Společnost UNICO MODULAR a.s. je Vaším spolehlivým partnerem a specialistou na vývoj a výrobu obytných a skladových modulů, sanitárních a technologických kontejnerů a modulárních staveb. Soustředí se na atypická řešení v modulární výstavbě v náročných podmínkách, a to s orientací na zahraniční trhy nejen v Evropě, ale po celém světě. A proč ...
Montáže ocelové konstrukce průmyslové haly Kroměříž, Zlínský kraj
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž se na montáže, výrobu a dodávky ocelové konstrukce průmyslových hal včetně opláštění specializuje firma Kovoline s.r.o. Hulín. Díky naší firmě se v okolí Otrokovic rozvíjí průmyslové podnikání. Naše ocelové haly jsou multifunkční a jsou vhodné do jakéhokoli průmyslu i v zemědělství. Dodáváme i takové stavby ...