Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Truhlářství Znojmo, kuchyňská linka Moravské Budějovice, Vysočina
Truhlářství Znojmo: -zakázková výroba -kuchyňské linky, návrh kuchyně na míru, kuchyňská linka -pergoly, pergola, přístřešek, přístřešky, altány, altánky -dřevěné schodiště -vestavěné skříně, předsíňové stěny -kancelářský nábytek -nábytek do dětského pokoje -nábytek do obývacího pokoje, komody, stolky, stoly, stůl, židle -vybavení obchodů ...
Seřiditelné závěsy - panty - pro těžké dveře
Závěsy - panty - 3D pro těžké vchodové dveře - únosnost 3 pantů až do 170 kg, seřiditelný ve třech směrech. Několik variant ukončení čepu. Mnoho povrchových úprav. Vyrábí se v bezpečnostním provedení proti vysazení. Vysoká životnost (1 milion cyklů). Zvlášť vhodný pro dveře EURO 68.
Výroba Kontejnery
Irbis Panda spol. s.r.o., zal. 1992, se zabývá zakázkovou kovovýrobou, kovových dílců, prvků pro čističky odpadních vod, speciálních výrobků včetně jejich technického zpracování, kontejnerů, pro další podrobnosti klikněte na naše stránky níže.
Výroba tepelné výměníky
Firma Irbis Panda spol. s.r.o., byla založena v roce 1992, dlouhodobě působíme v oblasti výroby ocelových konstrukcí, a mimojiné se zabýváme výrobou výměníků tepla, pro další informace klikněte prosím na náš web níže.
Výroba ocelové konstrukce
Firma Irbis Panda má sídlo v Lukách nad Jihlavou, dlouhá léta působíme v oblastech zakázkové kovovýroby, výroby ocelových konstrukcí, zhotovování kovových dílců, konstrukčních celků kolejových svršků, dále se zabýváme opracováním a svařováním vysokopevnostních a vysokolegovaných ocelí. Naším cílem je dlouhodobé partnerství se zákazníkem, důvěra ...
Výroba, prodej, barové židle Žďár nad Sázavou
Nabízíme barové židle: -výroba a prodej patentovaných barových židlí -barové židličky jsou vhodné do barů, music clubů i moderních domácností a interiérů -široká škála barevného provedení, výběr z 20 barev -materiál - kvalitní značková koženka -dle požadavků lze materiály potisknou -provedení s opěrkou i bez opěrky -funkční otočné a ...
Nabídka truhlářských prací na rok 2011
Vyrábíme veškeré typy oken,dveře,zárubně, vnitřní i vchodové,vrata,ploty,schody,podlahy,masiv i laminátové,kuchyně,nábytek,restaurátorské práce,nábytek do ordinací,kartotéky,stoly,vitríny a jiné truhlářské výrobky,vše dle přání zákazníka.