Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů Praha – garance kvality
O odbornou montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů a střešních plášťů se postará společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Kontejnery na skladování a přepravu zboží Praha – expresní dodání  do 24 hodin
Bezpečné skladování i přepravu Vašeho zboží zajistí spolehlivé přepravní kontejnery dodávané firmou METRANS, a.s. Praha, které můžete mít již do 24 hodin od objednávky.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kontejnery pro uložení zboží i přepravu Praha – bezpečné a jednoduché řešení
Bezpečná přeprava na krátké i dlouhé vzdálenosti a uložení zboží všeho druhu a uložení je snadno řešitelné pomocí kontejnerů od společnosti METRANS, a.s. se sídlem v Praze.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec – vysoká nosnost, flexibilita a rychlé dodání
Širokou škálu využití v různých odvětvích průmyslu k výrobě montážních a dílenských pracovišť a výrobních linek nabízí hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec od Enprag s.r.o. z Prahy.
Prodej a pronájem skladové kontejnery 6m a 12m
Společnost METRANS, a.s. nabízí prodej a pronájem skladových kontejnerů 6m a 12m.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.
Zábradlí na balkon či lodžii - montáž Praha – bezpečné, odolné, hezké
Bezpečné, odolné proti povětrnostním vlivům a hezké zábradlí pro Vás nově zrekonstruovaný balkon či lodžii nabízí včetně odborné montáže společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Kontejnerové budovy výroba, montáž Praha – zdravotně nezávadné vstupní materiály
Dočasné řešení ubytovacích prostor například na stavbách nabízí pohodlné a moderní kontejnerové budovy, které vyrábí a montuje společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Výroba ocelových konstrukcí Javorník – pomocí nejmodernějších technologií
Moderní technologické vybavení výrobních hal na výrobu ocelových konstrukcí společnosti WAREX spol. s r.o. z Javorníku zaručujete jejich kvalitní zpracování do posledního detailu.
Montované stavby na míru - výstavba školek, škol, ubytoven a provozoven
Společnost WAREX spol. s r.o. zajišťuje výstavbu montovaných staveb s nosnou ocelovou konstrukcí, jako jsou např. mateřské školky, školy, ubytovny, provozovny a další.
Nádoby, koše a skříně na tříděný odpad prodej Praha -  široký výběr kovových i plastových kontejnerů
Třídíte doma nebo na pracovišti odpad? Pak Vás jistě zaujme široká nabídka nádob, košů nebo skříní na tříděný odpad včetně kovových a plastových kontejnerů, které prodává firma Enprag s.r.o. z Prahy.
Skladové kontejnery - skladujte netradičně - Praha
Potřebujete na čas uskladnit větší množství zboží, ale na pronájem skladu nemáte peníze? Pro tyto i jiné případy je tu firma METRANS
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ocelové námořní přepravní kontejnery nové i použité Praha - různé typy a velikosti
Prodáváme nové i použité ocelové námořní kontejnery k prodeji nebo pronájmu, pro přepravu nebo uskladnění zboží.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Prodej ocelové námořní kontejnery
Ocelové námořní kontejnery k prodeji nabízí společnost METRANS, a.s Jedná se o prodej použitých i nových 20‘ a 40‘ ocelových námořních kontejnerů, které jsou ihned k použití. Kontejnery jsou vhodné pro skladování,pro krátkodobý pronájem, na poslední cestu, jako mobilní dílna, pro dočasné skladování zboží, archiv, jako ideální sklad na ...
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Prodej a pronájem přepravní kontejnery 6m a 12m
Společnost METRANS, a.s. nabízí prodej a pronájem přepravních kontejnerů 6m a 12m.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kovovýroba, kovové zábradlí, schody na zakázku i atypické, Praha
Kovové zábradlí, celokovové či kombinované schody na zakázku točité, rovné i atypické, navrhne, vyrobí a namontuje Kovovýroba Petr Šlár se sídlem v Praze.
Rámy pro galvanické zinkování Praha - individuální přístup
Potřebujete vyrobit rám pro galvanické zinkování? Operujete v okolí Prahy a chcete se spolehnout jen na osvědčenou společnost?
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
BITOBOX EQ - robustní skládací box
BITOBOX EQ: BITO vyvinulo robustní skládací box pro použití v různých odvětvích Úspora místa, ergonomie – jednoduše velmi praktické řešení Zkratka EQ vznikla spojením „ergonomických“ a „inteligentních“ funkcí, kterými se box pyšní, tedy ergonomie + IQ= EQ. Ať už v průmyslu nebo obchodu – s BITOBOXem EQ přináší na trh BITO skladovací ...
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Prodej použité námořní kontejnery - kontejnery určené pro lodní dopravu a skladování
Společnost METRANS, a.s. se zabývá prodejem použitých námořních kontejnerů. Nabízíme k okamžitému použití vyřazené ocelové námořní kontejnery.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ocelové námořní kontejnery 20‘ a 40‘ problémy se skladováním vyřeší Praha
Jak rychle a efektivně vyřešit problémy se skladováním velkého množství zboží? No přece díky ocelovým námořním kontejnerům od společnosti METRANS.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Obytné a skladovací kontejnery pro stavebniny - jednoduché řešení pro výstavbu prodejny
WAREX spol. s r.o. je společnost nabízející kompletní výstavbu zázemí pro prodejny se stavebninami. Zajistíme přípravu, výrobu, dopravu a samotnou montáž i s připojením na inženýrské sítě.
Výroba obytných kontejnerů – nové progresivní řešení se zvýšenou tepelnou odolností
Společnost WAREX spol. s r.o. se zabývá kompletní dodávkou obytných kontejnerů od samotného projektování, přes montáž až po veškeré okolní práce jako jsou např. terénní úpravy.