Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Ocelové konstrukce, zábradlí, vrata, ploty i ozdobné mříže vám na zakázku vyrobí zámečnictví ELZA
Zámečnictví Pavel Janíček - ELZA v Olomouci se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu nejen vrat, zábradlí, plotů nebo mříží. Kontaktujte nás, každá nová zakázka je pro nás výzvou.
Zábradlí kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, zakázková výroba, okres Prostějov
Zábradlí do interiérů i exteriérů, kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, na schodiště, balkony či tribuny vyrábí na zakázku společnost ARDENT Corp. s. r. o., okres Prostějov.
Průmyslové haly výroba Javorník – optimální konstrukce, rychlá realizace
Vyžaduje Vaše podnikání prostor a zvažujete výstavbu haly? Průmyslové haly všech typů konstrukcí na přání zákazníka vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. v Javorníku.
Kontejnerová doprava, pronájem kontejnerů, kontejnery na nebezpečné odpady Prostějov
Nature, s.r.o. je společnost, která se provozuje kontejnerovou dopravu a nakládá s odpady. Zajistíme kontejnerovou přepravu stavebních odpadů a odpadů z domácnosti, jejich recyklaci či uložení na skládce. Naše služby: - pronájem kontejnerů - kontejnerová doprava - kontejnery na sutě, nebezpečné odpady - odvoz, recyklace, přistavení ...
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Řezání kovových materiálů, ocelové konstrukce Olomouc
Potřebujete zastřešit venkovní prostor nebo jen udělat ocelovou konstrukci? Firma Elza se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou. Vyrábíme: - ocelové konstrukce, zábradlí, schodiště a lávky - zastřešování venkovních prostor - mříže ozdobné, bezpečnostní - dveře, vrata, ploty a branky - lavičky a stožáry - regály - ...
Pracovní, přepravní stoly, výroba šasí, pásové dopravníky, zakázková výroba, sleva 20% Prostějov, Olomouc
Česká společnost Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky a kovovýrobu. Po domluvě se zákazníkem jsme schopni vyrobit atypické výrobky dle Vaší představy. Zaměřujeme se na: - pracovní a stříhárenské stoly - přepravní stoly - dopravníky podvěsné, pásové - dopravní stoly pásové - zakázková výroba - výroba svářenců a šasí - ...
Přidal s.r.o.
Zakázková, sériová kovovýroba, zámečnictví Olomouc
Zámečnictví Elza nabízí kvalitní zakázkovou i sériovou výrobu: - ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - lávky - zastřešování venkovních prostor - ozdobné mříže - bezpečnostní mříže - lavičky a stožáry - kotvící prvky, úchyty a konzoly - dveře, vrata, ploty a branky - regály - reklamní poutače - kovové konstrukce jakýchkoliv ...
Vybavení interiéru prodejny
Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D návrhy interiérů obchodů a stojanů pro ...
Dodávka, montáž, manipulační technika, skladovací technika, oběžné regály, řezací stoly Prostějov
Josef Martina se zabýva dodávkou, montáží skladovací a manipulační techniky pro velkoobchody, průmyslové podniky, markety a jiné. Produkty: - oběžné regály - pojízdné nástěnné stojany - navíjecí stoly - řezací stoly - přepravní prostředky - stojany na kusové koberce a další. Nabízím u nás také repase a skvělé výprodeje.
Výroba kontejnerů, kontejnery na odpad, skladový kontejner
Vyrábíme a prodáváme velkoobjemové kontejnery pro hákové, lanové i řetězové nosiče. Máme kontejnery různých velikostí na všechny typy vozidel. V naší nabídce najdete různé typy otevřených i uzavřených kontejnerů pro odpad libovolného druhu. Skladový kontejner: - možnost provedení s hákovým, lanovým nebo kombinovaným ...
Velkoobjemové kontejnery, výroba a prodej kontejnerů
Kovovýroba Michalis Kačaras - výroba a prodej kontejnerů Vyrábí kontejnery pro všechny typy nosičů. Vyrábí a prodává velkoobjemové kontejnery pro hákové, lanové i řetězové nosiče. Všechny velkoobjemové odpadní kontejnery mají atest o shodě podle zákona č.22/1997 Sb. o technických požadavcích.
Likvidace odpadů, pronájem velkoobjemových kontejnerů Uničov
Nabídka služeb pro města a obce : - svoz domovního odpadu z popelnic 120, 140 a 240 l a kontejnerů 1100 litrů - svoz odpadů velkoobjemovými kontejnery 5 - 10 m3 - pronájem velkoobjemových kontejnerů o obsahu 5, 6, 7, a 10 m3 - prodej všech druhů nádob na odpad podle požadavků občanů měst a obcí. Nabídka služeb pro podnikatelské ...
Pronájem a svoz kontejnerů, likvidace odpadu Uničov
Nabízíme: - svoz odpadu z popelnic a kontejnerů včetně uložení na skládku v Medlově - pronájem a svoz velkoobjemových kontejnerů 5-10 m3 - ukládání odpadů za výhodných cenových podmínek - prodej plastových popelnic o obsahu 120, 140 a 2400 litrů a kontejnerů o obsahu 1100 litrů za výhodné ceny - mobilní svoz nebezpečné složky ...
Montované ocelové budovy, ocelové konstrukce Přerov
Zabýváme se výrobou, montáži, projekci: - lehké ocelové haly - autosalony - supermarkety - průmyslové objekty - halové stavitelství i haly na klíč - zimní stadiony - výrobní haly - zastřešování sportovišť - garáže - hangáry - zemědělské objekty - haly, sklady.
Výroba ocelové, průmyslové haly, obchodní centra, nadzemní ocelová parkoviště
Jsme největším evropským výrobcem systémových budov pro průmyslové využití: - průmyslové haly - ocelové budovy - obchodní centra - ocelové konstrukce supermarketu - sklady a logistická centra - administrativní budovy - nadzemní ocelová parkoviště.
Výprodej kontejnerů na skladě
Výprodej kontejnerů na skladě - ihned k odběru Kontejner hákový avia Rozměry: 3800 x 2200 x 1500mm, pevné bočnice, zkosené rohy 45 stupňů, vrata dvoukřídlová, háčky na síť, výška háku 1000mm, rozteč lyžin 1060mm, šedá barva, cena 30 900 ,-KČ + DPH Jedná se o nový nepoužitý kontejner. Po dohodě možnost změny barvy.
Kvalitní dřevěné židle, kovový nábytek do dílen Olomouc
Firma APM interiery CZ s.r.o. je exkluzivním prodejcem českého nábytku se zárukou 5 let. Specializujeme se na nábytek do kanceláří, škol, školek, ordinací a bytů. Nabízíme kvalitní dřevěné židle, kovový nábytek do dílen. Na naší vzorkovně v Olomouci naleznete široké spektrum kancelářských židlí a křesel. Realizujeme interiéry na klíč, 3D ...
Výprodej hákový kontejner, velkoobjemný eko kontejner
Firma Kovok nabízí: - velkoobjemový kontejner typ Avia, který má vysokou nosnost, vhodný na odpad, na stavební suti, na hlínu, větve, starý nábytek, kovoodpad nebo tříděný odpad. - eko kontejner pro nebezpečný odpad, kontejner se záchytnou vanou a roštem, možnost provedení s hákovým, lanovým nebo kombinovaným natahováním, dvoukřídlová vrata, ...