Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Revize elektrických, plynových, tlakových, zdvihacích zařízení, hromosvodů Ostrava
Provádíme revize, revizní činnost: - revize elektrických zařízení (montáž, opravy, revize ) - montáž, revize, opravy hromosvody - rozvody, elektroinstalace průmyslové, světelné, zásuvkové rozvody - revize tlakových vyhrazených zařízení, dopravních zařízení, zdvihacích zařízení - revize ocelových konstrukcí - opravy, ...
Vizitový vozík
Vizitový vozík. Vozík vizitový. Tento vozík vizitový dodává v celé EU pouze naše firma. Uplatnění: léčebny, nemocnice, sklady, lékárny, stacionáře, atd. Rozměry: šířka 430 mm, hloubka 490 mm, výška 1 030 mm. Vyrobeno na základě požadavků a dle zadání nemocnic.
Kovovýroba, strojírenská výroba, svářečské práce Ostrava, Frýdek
Společnost Japer stav, s.r.o. se zabývá strojírenskou výrobou, kovovýrobou: - ocelové konstrukce - zámečnické práce - zámečnická výroba - svářečské práce - komponenty pro automobilový a těžební průmysl. Dále nabízíme obsluhu věžových a mostních jeřábů.
Výroba ocelových konstrukcí, svařence, strojní součásti Ostrava
Nabízíme výrobu: - ocelové konstrukce - strojní součásti, náhradní díly - komponenty pro kolejová a silniční vozidla - potrubní součásti - svařence. Výroba, opravy, repasování: - součásti pro stavební, zemědělské, komunální stroje.
Ocelové konstrukce, průmyslové stavby Ostrava
IRP Krejčí, s.r.o. nabízí: - realizace kompletních dodávek ocelových konstrukcí - technologie ve strojírenském, hutním průmyslu - zajištění inženýrské činnosti - zajištění průmyslových staveb - realizace rozvodů průmyslového potrubí, plynových a zdvihacích zařízení. Dále provádíme údržbu a opravy: - technologické zařízení - dodávka, montáž ...
Interiér, nábytek, výstavba, rodinné domy, Ostrava
Jsme česká interiérová a výrobní firma , která se specializuje: - návrh, výroba nábytku pro zdravotnictví, kanceláře, školství, hotely, obchody - výstavba rodinných domů.
Montáž, dodávka, haly, ocelové konstrukce, Ostrava
Naše firma nabízí dodávky, montáže: - objekty pozemních staveb - ocelové haly - halové objekty - ocelové konstrukce - montované objekty. Zajišťujeme montáž a dodávku v krátkých lhůtách a garantujeme kvalitu.