Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
E-shop, internetový obchod, prodej regálů za akční ceny
E-shop a internetový obchod regálů za akční ceny realizuje společnost Kovona System a.s. v Českém Těšíně, která se specializuje regály různých provedení i velikostí.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Strojní zámečnické práce, montáž ocelových dílů i konstrukcí, zábradlí, Bruntálsko
Kompletní zámečnické služby včetně výroby zábradlí i ocelových dílů na zakázku poskytuje společnost Jiří Paštěka – zámečník z obce Břidličná v Moravskoslezském kraji.
Točité spirálové i přímé schodiště z roštů a plechu – každý kus je originál
Originální točité spirálové i přímé schodiště z roštů, zinkované nebo bez povrchové úpravy, provedené ve vysoké kvalitě, vyrábí firma NOVING ROŠTY s.r.o. sídlící ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Kovové regály, šatní věšáky - uskladnění materiálu, zboží - e-shop
Kovové regály i šatní věšáky pro uskladnění materiálu či zboží využívané v garážích, dílnách, firmách, prodejnách, úřadech, ale i domácnostech můžete zakoupit na eshopu společnosti KOVONA SYSTEM, a.s.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola a servis
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola, údržba, posouzení technického stavu, návrh oprav, servis provádí společnost PH poradce servis s.r.o., Ostrava.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty to vše dodává společnost STAMPA Ostrava, spol. s.r.o. Ocelové konstrukce, které dodáváme nacházejí různé využití, například jako: - lávky pro chodce a cyklisty, - haly, zastřešení, - rámy, ploty, - opláštění turbín a generátorů, - obslužné plošiny, nosné rámy. Dále je ...
Betonářská ocel | Třinec, tažené dráty, obvodové tvárnice
Betonářskou ocel, tažené dráty, obvodové tvárnice a stropní konstrukce vyrábí ve společnosti TRITREG Třinec s.r.o. Výroba, dodávka, prodej: - ocelová prostorová výstuž pro stropní železobetonové konstrukce - ocelový drát tažený za studena - hladký (svitky od 1000-2000 kg) - brémské kruhy - ocelové vlákna do betonu - betonářská ocel ...
Dílenské stoly, skříně, vozíky na nářadí eshop Ostrava
Vybavte si svou dílnu stoly, skříněmi, vozíky, či dalším vybavením a to pohodlně přes internet. Eshop Arbex.cz s širokým sortimentem zboží do dílen od společnosti ARBO Vás nadchne svým velkým výběrem. Dílenské stoly: montované profi svařované s výbavou Skříně: na nářadí závěsné panely a skříňky dílenské na kapaliny s boxy Naše ...
Výstavba halových objektů, sportovních areálů na klíč - dodávka včetně opláštění
RUCHSTAV BUILDING a.s., působící na trhu délé jak 18 let Vám dodá i postaví na klíč halový nebo montovaný objekt jedno i vícepodlažní včetně projekce. Dodávku provádíme včetně opláštění.
Výroba svařovaných dílů, ocelových konstrukcí Třinec
TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. v Třinci vyrábí ocelové konstrukce, svařované dílce, svařování, montáž, kompletace TIG-WIG nerezu,nerezových dílů, navařování tvrdokovu, renovace opotřebených součástí strojů, 3D plazmové pálení dělení materiálu plazmových strojem, dělení nerezu, hliníku, nelegované oceli, řezání na strojních pilách, vrtání, soustružení, ...
Kryté, zastřešené stání pro auto, přístřešek Ostrava, Frýdek-Místek
Společnost ROLIZO, spol. s r.o. s působností nejen na Severní Moravě, ale po domluvě v celé České republice Vám jako specialista na realizace staveb a stavebních úprav vedoucích k úspoře energie exkluzivně nabízí dodání zastřešených stání pro Váš automobil. Na základě individuálních přání a požadavků každého zákazníka Vám společnost ROLIZO, ...
Mobilní ocelové schodiště, přenosné schody k lešení SafeStep
Společnost SCASERV a.s. Vám představuje novinku na českém trhu v oblasti přístupových systémů - mobilní schodiště SafeStep. Přenosné schodiště je efektivní, variabilní, jednoduchou a především bezpečnou variantou, kterou ocení nejen všichni stavební odborníci či terénní pracovníci. Mobilní ocelové schodiště jsou dostupná jak na prodejním, tak ...
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Balení nadměrných nákladů, lodní doprava, nakládka kontejnerů Ostrava
Firma GARANTRANS s.r.o. se specializuje již 15 let na nakládání a vykládání kontejnerů, dodání dřeva pro vývoz do zámoří, balení nadměrných nákladů, odvoz odpadů, plachtování, balení, vybalování zboží. Disponujeme speciální technikou pro manipulaci s těžkými a nadměrnými náklady. Převezeme nadrozměrné a těžké náklady, zajistíme lodní, ...
Přistavení, pronájem, vývoz velkokapacitních kontejnerů Opava, kontejnery
Naše firma nabízí velkokapacitní kontejnery. Zajistíme pronájem, přistavení, vývoz kontejnerů. Dále provádíme zemní práce, jeřábnické práce a mezinárodní, vnitrostátní autodopravu.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Montovaná garáž s omítkou postavena za den
Nová garáž postavena za jeden den. Jedná se o montovanou stavbu velikosti 5020x2900x2160mm (dxšxv). Díly jsou z kvalitního tvrzeného celopozinku s fasádní omítkou. Barva dle výběru. V základu výklopná vrata včetně zámku. Možno změny na sedlovou střechu,sekční vrata s el.pohonem Hormann, přidání okna, bočních dveří,okapu, změna na větší rozměr ...
Zámečnictví, zámečnické práce, brány, vrata, zábradlí, plot Krnov
Nabízíme zámečnické práce: - montujeme bezpečnostní a přídavné zámky. Svařování, svářečské práce. Výroba, montáž: - samonosné brány - branky - ploty - garážová vrata - zábradlí (balkonové, terasové) - kovové schody, schodiště - montované haly, halové objekty - mříže okrasné - kovové stříšky nad vchody.
Nábytkové díly, kování, stolová podnoží Opava, Ostrava
HON - KOVO s.r.o vyrábí nábytkové díly, komponenty značek HOBIS, EXNER: - stolová podnoží - kryty kabelů - stolové paravány - PC nosiče, držáky - centrální nože - rámové konstrukce - perforované clony - obchodní nábytek - kancelářský kovový nábytek - nábytkové, interiérové doplňky.
E-shop, prodej kovové, drátěné, dřevěné regály, dílenský nábytek
Nabízíme internetový prodej, E-shop: - kovové policové regály - šroubované, bezšroubové, s dřevotřískovou policí - šuplíkové kovové regály - kovové regály na pneumatiky - trubkové interiérové regály - drátěné regály - plastové regály - dřevěné regály - dílenský nábytek - dílenské skříňky, stoly, vozíky, perforovaná stěna, závěsný ...
KOVONA SYSTEM, a.s.