Chcete si zařídit domácí či firemní dílnu nebo řešení pro skladové prostory? Nábytek pro dílny a sklady vám přináší široký výběr možností jako dílenské stoly, skříně, židle, pracovní stoly, zásuvky a zásuvkové kontejnery, regály a regálové systémy, skřínky na nářadí, plechové šatní skříně, balící stoly, panely a stojany a další nábytek.

Dílenský pracovní stůl Lista
Dílenský pracovní stůl Lista
Praha prodej úložné prostory
Společnost Haworth Czech s.r.o. nabízí prodej úložných prostorů. - Kontejnery & Vozíky - Skříně & Skříňky - Police & Skříňky. Více info naleznete viz odkaz níže:
Výroba a prodej pracovních stolů Bene Praha
Společnost BENE Praha, spol. s r.o. nabízí výrobu a prodej pracovních stolů zn. Bene. Dále nabízíme: - konferenčřní stolky - přídavné stolky - servírovací stolky - mobilní stoly - výškově nastavitelné stoly - stoly na kolečkách - skládací, sklápěcí stoly. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Zakázková výroba nábytku dle požadavků zákazníka
Dodáváme bytový, kancelářský, hotelový i prodejní nábytek na zakázku. Provádíme montáže. Vytvoříme 3D návrh řešení interiéru včetně následné realizace. Seznam referencí naleznete na www.cat-nabytek.cz
Praha výroba nábytku a dveří na zakázku
Společnost HROŠI spol. s r.o. nabízí výrobu nábytku a dveří na zakázku. Vyrábíme z materiálu: - laminované desky - dýhované desky - další materiály. Výrobky: - vestavěné skříně - zárubně - okna - kuchyně na míru - vybavení pro prodejny - vybavení restaurací a další. Vyrobíme i repliky starých oken a dveří. Dodací lhůty - dle ...
Praha výroba nábytku na míru
Společnost HROŠI spol. s r.o. jako svou další nabídku představuje výrobu nábytku na míru. Jedná se především o tyto výrobky. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Vše dle přání zákazníka se zárukou kvality. Zaručíme dlouhou životnost našich výrobků.