Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Koramex a.s.(svař. konstrukce kol. vozidel, rozvaděčové skříně)
Vážení, Koramex je stabilní firma v CR v oblasti svařovaných konstrukcí. Společnost Koramex a.s.má od roku 2004 je ve firmě zavedeno certifikované svařování pro kolejová vozidla CSN EN 729 (recertifikováno v roce 2008 na CSN EN 3834-2). Od roku 2005 je firma certifikována SLV Hannover - podle DIN 6700-2 C2 pro sváření kolejových vozidel ...
Truhlářské a soustružnické práce Plzeň.
Truhlářské a soustružnické práce: -dveře interierové včetně zárubní i obložkových, točená schodiště, zahradní domky a pergoly -vybavení interiérů (nábytek, obložení stěn apod.) Provozovna: Májová 5, 301 00, Plzeň - Doudlevce Dlážděná 22, 317 00 Plzeň - Radobyčice
Průmyslové značení, výroba razidel okr. Domažlice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem. Prodej mikroúderových značicích strojů. Mikrobod, razníky, ražba, odval, stroje včetně číslovaček. Firma zavedla a úspěšně implementovala normu ISO 9001:2001.
Nástrojářská výroba Zbiroh.
Nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.