Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Montážní a zámečnické práce Plzeň
Všechny montážní a zámečnické práce pro Vás zařídí firma SLÁDEK PROFI CLIMB ze Starého Plzence. Díky našemu mobilnímu hliníkovému lešení a montážním plošinám, které umíme rychle rozložit, je práce na zakázce rychle a kvalitně odvedena. Dostaneme se i do nejužších a nejméně přístupných částí fasády. Kromě běžných oprav zdí si může zákazník ...
Kovoobrábění, broušení nářadí Plzeň
Firma EKA - Komplet, s.r.o., kovoobrábění se zaměřením na kooperační produkci prvků třískového obrábění. Dodáváme komplexní hotové díly včetně potřebného materiálu. K obrábění používáme konvenční (klasické) stroje. Dále také v naší nabídce naleznete ostření a broušení nářadí. Soustružení: - průměr 3mm - 520mm, maximální délka 3500mm - ...
Kovovýroba a truhlářství, výroba nábytku Plzeň
Společnost Cherbourg vám nabízí řemeslnou kvalitu, kterou hledáte, v oblasti kovovýroby, truhlářství i výroby nábytku. Špičkové výrobky za příznivé ceny. Precizní provedení v krátkých časových termínech. To vše vám umíme nabídnout. Z oblasti kovovýroby vám nabízíme následující služby: - výroba zabezpečovacích a mechanických prvků, jako jsou ...
Hydroizolace, sanace, zateplování staveb Plzeň.
Údržba staveb: -fasády, zateplování, nátěry -hydroizolace, střechy -zámečnické práce -zateplování -malování a průmyslové nátěry -sanace omítek -likvidace plísní -klempířské a pokrývačské práce -montáže sádrokartonu a polykarbonátu -práce z lana.
Kódové zámky do skříní a kufrů Velké Hydčice
Vyrábíme různé typy zámků a držátek na kufry, zámky na popelnice, zámky na skříňky s kódovacím mechanismem, kolečka a zámky na kufry. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Kotevní a zajišťovací materiál Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zajišťovací materiál -kotevní materiál -šrouby standardní, ostatní -matice, podložky -vruty, hřebíky, kolíky, nýty, pojistné kroužky, pera, závlačky -kotvy, hmoždinky, doplňky. Pokud chcete vyrobit nějaký specifický spojovací materiál na zakázku, můžete nás kontaktovat emailem na adresu ...
Kovovýroba, stavební zámečnictví Tachov.
Zakázková kovovýroba: -stavební zámečnictví -schody, schodiště, zábradlí, ploty, plotové dílce, vrata -ocelové konstrukce, haly. Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír.
Laserové značení okr. Domažlice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Produkty a služby: -razník, ražba, razníky, značkovače, popisovače, razítkovací stroje, výroba razníků, značení laserem, popis dílů, gravírování forem a elektrod, výroba štítků, značení stupnic, popis eloxovaných dílů, popis výlisků, gravírování ...
Gravírování a popis laserem okr. Domažlice.
Zakázkové gravírování a popis laserem: -laserové řezání, vrtání -navařovací laser -svařovací laser -vláknový laser.
Práškové lakování, povrchová úprava kovů okr. Rokycany.
Práškové lakování, povrchová úprava kovů. Povrchovou úpravu kovů provádíme nanášením práškových nátěrových hmot. Práškové lakování je moderní technologie povrchové úpravy kovů. Zaručuje kvalitní povrchovou úpravu kovů práškovými barvami. Lze lakovat jak železné tak i neželezné kovy. Práškové nátěrové hmoty nanášíme dvěma ...
Stroje pro zakládání staveb Horažďovice.
Vyrábíme stroje pro speciální zakládání staveb. Vyrábíme vrtací nářadí-vrtné tyče, pažnice atd. Vyrábíme a renovujeme náhradní díly, Vyrábíme součástky, stroje a zařízení. Zakázková výroba na CNC strojích, včetně zámečnické.
Ohýbání a zakružování profilů Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Strojírenská výroba Plzeň.
Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí.
Zámečnictví, kovovýroba Rokycany.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba: -pálení laserem -CNC ohýbání -svařování -bodování, bodování matic. Zámečnické, svářečské a lakýrnické práce.
Strojírenská výroba okr. Rokycany.
Strojírenská výroba: -přesné svařence -přesné ohýbání plechů na počítačově řízeném ohraňovacím lisu -dělení plechů -robotizované svařovací pracoviště systému AC/DC. Frézování, soustružení.
Kovotlačení a válečkování, Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Žárové zinkování Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Výroba razníků a razidel. okr. Domažlice.
Na zakázku jsme schopni pro Vás vyrobit libovolný razník, razidlo, raznici či lisovací značicí nástroj. Vyrábíme: -razníky, razidla, raznice, lisovací nástroje, raznice pro tepelné značení, matrice, patrice, jiné nástroje a pomůcky pro ražbu. Pomocí špičkové gravírovací technologie a Vámi dodaných grafických podkladů (CAD data, ...
Žárové zinkování Plzeň, Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Přesné výpalky z plechu Domažlice.
Výroba: -přesné výpalky z plechu -ohýbání plechů.
Laserové značení výrobků a dílů Chrastavice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem: -laserové řezání -laserové vrtání -navařovací laser -svařovací laser -vlákonový laser.
Výroba vrtného nářadí Horažďovice
Vyrábíme vrtné nářadí, vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla, vrtné tyče, šneky, vrtací nádoby. Zabýváme se výrobou a renovací náhradních dílů pro stavební stroje.
Průmyslové laserové značení Domažlice
Průmyslové značení dílů a výrobků laserem. Gravírování a popisování laserem Vyrábíme razidla a razníky Prodáváme mimoúrovňové značící stroje.
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Zakázková kovovýroba okres Plzeň-jih
Nabízíme zakázkovou kovovýrobu: brány, vstupní branky, vrata, schody, ploty, interiérové doplňky, okenní a dveřní mříže, regály, skříně, pracovní stoly, zábradlí, balkony, krbové doplňky. Dále nabízíme otevírání zámků, montáž bezpečnostních kování, svářečské práce, pálení kyslíkem.