Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Kusová i sérová výroba strojních součástí na zakázku pro různá průmyslová odvětví
Kovoobraběčství Roman Skřipec na zakázku vyrábí strojní součásti pro různá průmyslová odvětví. Přesné součástky velkosériové výroby zhotovíme na CNC strojích, kusové součástky na konvenčních strojích.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Laserové navařování a kalení - revoluční řešení pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí
Na laserové navařování a kalení, které je revolučním řešením pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí, se zaměřuje společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. nejen pro firmy z Polska.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací na klasických strojích zajišťuje v okolí Vysokého Mýta firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Zpracování návrhů, povrchová úprava i montáž – kompletní zakázková výroba zámečnických výrobků
Na zpracování návrhů, povrchovou úpravu i montáž týkající se zakázkové i sériové výroby zámečnických výrobků se nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny zaměřuje společnost Zámečnictví Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rychlé robotické svařování i přesné ruční sváření TIG, MIG/MAG
Společnost A-T-K Fryšták pořídila svářecího robota FANUC ARC Mate 120iC, který umožňuje přesnější a rychlé svařování i větších sérií. Provádíme i ruční svařování MIG/MAG, TIG, CO2.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC nástrojárna, speciální designové díly, tvarově náročné dílce převážně z hliníkových slitin
Po České republice realizujeme zakázkovou výrobu speciálních tvarových dílců převážně z hliníkových slitin například pro hydrauliku, elektromotory, laserová měřidla, cyklo či vlaky.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
CNC plazma a laser – kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů
Na kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů pomocí moderních technologií jako je CNC plazma a laser se v oblasti Vysočiny a Třebíče zaměřuje společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Konvenční obrábění kovů- vrtání, frézování, řezání, broušení, obrážení a ohýbání plechů
Roman Skřipec Kovoobraběčtví Zábřeh opracovává železné i neželezné kovové materiály. Firma zajistí vrtání, frézování, řezání i broušení kovů a ohýbání plechů v okolí Šumperka a Zábřehu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení na závěse, v koši i hromadně v bubnu
Na fosfátování nebo-li lázně nové generace je odborníkem firma GALVA s.r.o.. Do nabídky povrchových úprav zařadili fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubunu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Lakovna pro povrchové úpravy průmyslových dílců - lakování, tryskání, žíhání
Firma ZAKO Turčín má v Provodově otevřeno centrum povrchových úprav, vybaveno je kabinou pro lakování, žíhání, tryskacím i vysoušecím boxem.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nástrojárna Pardubice – vlastní výroba vstřikovacích forem
Nástrojárna ve firmě TVAR zajistí výrobu vstřikovacích forem dle vlastního zadaní nebo dodané dokumentace od zákazníka, výroba probíhá na CNC strojích včetně CAD/CAM softwaru VISI.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obrábění kovů Hradec Králové – opracování na klasických a CNC obráběcích strojích
Obrábění běžných i speciálních druhů ocelí, plastů, hliníků a jiných druhů materiálů na klasických a CNC obráběcích strojích.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Tvorba modelů v CAD, CAM systému podle výkresů a reálné součásti - CNC obrábění
CNC obrábění průmyslových dílů podle modelu zajišťuje naše společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže. Vytváříme modely v CAD/CAM systému podle výkresů nebo reálné součásti.
KOVO Uličný Roman Uličný
Vyrábíme modely z polystyrenu, dřeva, hliníku, umělých a plastických hmot.
K dispozici máme 6 obráběcích center pro CNC obrábění různých materiálů a 55 kvalifikovaných zaměstnanců - Třebechovická slévárna a strojírna Hradec Králové
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna