Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Výroba, prodej i kvalitní a rychlé broušení řetězů motorových pil
Pokud potřebujete nabrousit pilový řetěz, obraťte se na společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě, která provádí broušení řetězů motorových pil kvalitně, rychle a věnuje se také prodeji.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Zajišťujeme špičkové řezání plechů laserem, pálení výpalků plazmou a acetylenem
V naší společnosti MSC MetPro a.s. nabízíme širokou škálu služeb, mezi které patří laserové řezání plechů, pálení výpalků plazmou a acetylenem. Dodáváme výrobky špičkové kvality.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Mobilní tryskání kovových materiálů pro hladký a sjednocený povrch
Mobilní tryskání kovových materiálů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. v Ostravě. Povrch materiálu je po této aplikaci hladký a sjednocený.
Lason CZ s.r.o.
Obrábění kovů - Sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce
Precizní obrábění kovů, jako je sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce obecně provádí v okolí Třebíče a Vysočiny Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru
Odborníkem na výrobu, prodej a servis pilových pásů je firma Nástrojářství Zdeněk Kuchař z Kroměříže. Vyrábí mimo jiné i pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Specializované kovoobrábění Uherské Hradiště, EDM obrábění kovů, řezání přesných součástí
Propojení našich výborných technických znalostí s využitím moderní strojní technologie nám umožňuje dosáhnout nejvyšší kvality zhotovených obrobků.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Obrábění rotačních frézovaných dílců z železných i neželezných kovů na CNC strojích
Obrábění rotačních i frézovaných dílců na CNC strojích zajišťuje v okolí Olomouce a Šumperka firma Roman Skřipec ze Zábřehu. Vyrábíme součástky pro různá odvětví průmyslu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Kvalitní a přesné řezání betonu lanem odbornou firmou
Firma BBG-BENDA s.r.o. z Brna se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí pomocí diamantových nástrojů. Řezání lanem provádí nejen ve velkých městech v Brně, Olomouci a Ostravě.
BBG-BENDA, s.r.o.
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Moření a pasivace nerezových výrobků různých tvarů a rozměrů
Firma ELLIT PLUS provádí povrchové úpravy kovů - moření a pasivaci výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů a rozměrů nejen po celé České republice a na Slovensku, ale také v zahraničí.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
CNC řezání vodním paprskem - zpracování jednoduchých i složitých materiálů
CNC zpracováním jednoduchých i složitých materiálů se zabývá firma R+W Ferra s.r.o. z Brna. Na Vysočině provádíme metodu řezání vodním paprskem pro plast, sklo, kov, mramor a jiné suroviny.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji – výrobky na zakázku v požadovaných tvarech a velikostech
Na soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji a realizaci výrobků v požadovaných tvarech a velikostech se zaměřuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka působící v Třebíči a na Vysočině.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení
Společnost GALVA s.r.o. z Prostějova zařadila do programu povrchových úprav fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Broušení nožů, seker, vrtáků a nástrojů – brusírna pro dílny, zahrady i domácnosti
Na broušení, ostření a servis nožů, seker, sekáčů, nůžek, vrtáků, řezných nástrojů, kotoučů a fréz se v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost DITALEX s.r.o. a profesionálové z její brusírny.
DITALEX s.r.o. Stavby domů a brusírna nástrojů Olomouc
Nástrojárna Kolín: Specializovaný partner pro vstřikování a lisování plastů
Nástrojárna Kolín, také známá jako Nástrojárna Tespon s.r.o., je specializovaná na výrobu forem pro automobilový a elektrotechnický průmysl, vstřikování plastů, CNC obrábění a spoustu dalších služeb.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Výkonný laserový stroj pro řezání plechů - vláknový laser Bystronic
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. má mezi strojním vybavením i výkonný laserový stroj pro řezání plechů. Jde o vláknový laser Bystronic. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Výroba a dodávka výrobních technologií na míru – kusová, malosériová i velkosériová výroba
Na výrobu a dodávku výrobních technologií ušitých na míru a zajištění kusové, malosériové i velkosériové výroby strojních součástí se zaměřují profesionálové ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Povrchová úprava kovů, žárový nástřik
Povrchovou úpravu kovů jako je žárový nástřik realizuje společnost LASON CZ, která působí v okolí Ostravy a Frýdku a má dlouholeté zkušenosti, přičemž dbá hlavně na kvalitu odvedené práce.
Lason CZ s.r.o.
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Vysoce přesné CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce
Vysoce přesné CNC broušení provádí ve Vysokém místě a jeho širokém okolí firma KOMA Vysoké Mýto. Realizujeme CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.