Krásná zahrada je výsledkem nejen skvělých nápadů, zeleně a vybavení, ale také kvalitní péče a údržby. Díky moderní zahradní technice vám údržba půjde od ruky. Stačí si vybrat sekačky, křovinořezy, kultivátory, vertikutátory, drtiče, štípače, nůžky na živý plot, trávu a keře, vysavače a fukary, tlakové myčky, zahradní traktory a další.

Zahradní technika, zemědělská technika, štípačka dřeva Opava
Nabízíme širokou škálu zemědělské a zahradní techniky: - zahradní traktory - sekačky - motorové pily - štípačky na dřevo - křovinořezy - čerpadla - traktory - vlečky - vozíky.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Elektrické ruční nářadí Makita, Frýdek-Místek, Karviná, Ostrava
Nabízíme Vám akční slevy na elektrické růční nářadí značky Makita: - bourací, vrtací kladiva - aku kombinovaná kladiva - aku vrtací šroubovák, aku šroubovák se svítilnou, aku příklepový vrtací šroubovák - elektronická vrtačka (elektronické vrtačky) - elektronické šroubováky - úhlové brusky (úhlová bruska) - ruční kotoučová pila ...
Zemědělské, lesní stroje, krmné vozy, kovodělné práce
Naše firma se zabývá výrobou: - zemědělské a lesní stroje - mechanizace pro pěstování sazenic do lesní školky - míchací krmné vozy. Opravářské a kovodělné práce.
Zahradní technika, zemědělská technika, štípačka dřeva Opava
Agrozem Opava, s.r.o. nabízí široký sortiment zboží: - zahradní technika - zahradní traktory - sekačky - motorové pily - štípačky na dřevo - křovinořezy - čerpadla - traktory - vlečky - vozíky.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Řetězové pily, zahradní traktory, sněhové frézy, ridery JONSERED
Podzim plný slev. JONSERED nabízí spolehlivé řetězové pily pro každé použití, širokou řadu zahradních traktorů, mimořádně univerzální ridery a sněhové frézy. Nabízíme akční ceny na pily (šeky na broušení řetězů a oleje zdarma). Při zakoupení traktoru z akční nabídky jako bonus drtič Flymo v hodnotě 8990 Kč. Součástí akční nabídky na ridery je ...