CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výroba dřevoobráběcích nástrojů pro modelárny, výrobní linky
Společnost Vydona Pravčice dodává dřevoobráběcí nástroje po celé ČR i do zahraničí. Např. nástroje pro modelárny i výrobní linky tesařských konstrukcí.
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Horizontální a vertikální soustruhy - CNC soustružnické, obráběcí centra
Horizontální a vertikální soustruhy ve Zlíně seženete u firmy Machine Group s.r.o., která je specialistou na dodávku a prodej obráběcích strojů a CNC soustružnických center.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Výroba UV sušící technika, zařízení-UV sušící skříně, mosty, tunely
Společnost KVE-mont s.r.o. z okresu Zlín se mimo jiné zaměřuje na výrobu UV sušící techniky, zařízení pro polygrafii. Dodává UV sušící skříně, mosty, tunely.
Prodej autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia, traktory Zetor
Široký sortiment autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia i traktory Zetor poskytuje Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Broušení a řezání kovů, plastů i kompozitu vodním paprskem
LJ-TECH MACHINES s.r.o. s působností po celé ČR se zabývá prodejem a dodávkou kompletních systému řezání vodním paprskem. Stoje jsou určeny pro řezání a broušení kovů, plastů i kompozitu.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Zemědělské trysky pro rosiče, postřikovače - plošný postřik i prostorové kultury
Zemědělské trysky pro rosiče a postřikovače vhodné pro plošný postřik i prostorové kultury zajišťuje společnost Forsch s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
CNC kovoobráběcí stroje, soustruhy - instalace, montáž i generální opravy
Pracovníci z firmy BOSTEC s.r.o. ze Zlínského kraje, kteří mají vysoké odborné znalosti v oblasti generálních oprav CNC kovoobráběcích strojů a soustruhů vám také zajistí jejich instalaci a montáž.
Modernizace obráběcích strojů, soustruhů pro zvýšení produktivity výroby
Společnost BOSTEC se zaměřuje na modernizace starších obráběcích strojů, soustruhů v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Touto cestou lze zvýšit produktivita výroby a snížit provozní náklady.
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Trysky s dvojitým plochým asymetrickým paprskem Lechler pro zemědělské stroje
Trysky značky Lechler s dvojitým plochým asymetrickým paprskem IDTA pro zemědělské stroje dodává společnost Forsch s.r.o., která se specializuje na techniku chránící a vyživující rostliny.
Pozáruční, záruční servis, opravy obráběcích, kovoobráběcích strojů
Profesionální záruční i pozáruční servis u obráběcích, kovoobráběcích strojů Vám poskytne firma BOSTEC s.r.o., která působí převážně v lokalitě Zlínský kraj. Provádí běžné a generální opravy strojů.
Návěsy a vlečky za traktor, malotraktor, mulčovače INO - výroba a prodej
Návěsy a vlečky za traktor i malotraktor, také mulčovače INO vyrábí a prodává ve Zlínském kraji REHOS Babice. Využijte našeho širokého sortimentu, návěsy jsou k dostání v různých typech provedení.
Opravy, repase zemědělských strojů, výměníků
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták u Zlína dělá repase, opravy zemědělských strojů, výměníků tepla. Středisko autoagregátů dodá náhradní díly zejména pro Tatra, Liaz, Avia.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Pneuservis pro zemědělské stroje, agroindustriální a zemědělské pneumatiky
V Pneuservisu Bajer Nětčice řešíme opravy u traktorů, kombajnů a pro jiné zemědělské stroje. Prodáváme agroindustriální a zemědělské pneumatiky. Klienty máme v regionu Kroměříž, Zlín, Přerov.
Sušárna těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva, krmiv-univerzální použití
Teplovzdušná sušárna EST od firmy KONEL Zlín má univerzální použití, vhodná je pro sušní těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva i krmiv.
Vytvrzovací zařízení pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk, do tiskových strojů
Společnost KVE-mont z okresu Zlín dodává speciální vytvrzovací zařízení do tiskových strojů - pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk.
Průmyslová sušárna na sušení ovoce, krmiva, pro sušení dřeva, pilin
Průmyslová sušárna EST od firmy KONEL Zlín je využitelná na sušení ovoce, krmiva, nebo pro sušení dřeva, pilin. Dodáváme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům
Společnost BOSTEC Holešov z regionu Zlínský kraj dodá nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.