CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Dodavatel dílů pro polní postřikovače, rosiče - náhradní díly na čerpadla Udor, Comet, díly postřikových ramen
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává polní postřikovače, rosiče. Také je dodavatelem dílů - např. náhradní díly na membránová, pístová čerpadla zn. Udor, Comet, díly ramen, trysky, filtry apod.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů - široké využití v průmyslu
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů, které mají široké využití v jakémkoli průmyslu, dodává společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o., která sídlí ve Zlíně, ale působí v celé ČR.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Servis, prodej tepelně tvářecích strojů - stroje BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP na tváření plastů za tepla
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Zlín se zabývá prodejem obráběcích i tepelně tvářecích strojů a zajištuje jejich servis. Na prodej stroje na tváření plastů za tepla - BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Prodej, servis, generální a střední opravy vícevřetenových automatů
Společnost BOSTEC s.r.o. Holešov provádí generální i střední opravy, průběžný servis vícevřetenových automatů a prodej kovoobráběcích strojů. Zákazníky má po celé ČR.
Srovnávací fréza StabilHead DP VBD pro efektivní obrábění dřeva, drážkování
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj představila v r. 2017 další z nástrojů na obrábění dřeva, které vyrábí. Srovnávací fréza StabilHead DP VBD patří mezi efektivní nástroje pro drážkování.
Dřevoobráběcí nástroje, systémy na obrábění dřeva, plastu, kovu
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Kroměříž vyrábí dřevoobráběcí nástroje a nástrojové systémy na obrábění dřeva, plastu a kovu. Zajistí i servis nástrojů.
Generální opravy, renovace, modernizace kovoobráběcích strojů, CNC strojů
Společnost CNC-INTERSERVICE Zlín již přes 25 let zajišťuje generální opravy i modernizace, renovace kovoobráběcích strojů. Starší CNC stroje můžete modernizovat na nový řídící systém.
Opravy, repase, ostření, povlakování obráběcích nástrojů - vlastních i od jiných výrobců
Společnost VYDONA s.r.o. provádí ostření, opravy, repase, povlakování obráběcích nástrojů, především pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž. Je možné si dohodnout svoz nástrojů na servis i rozvoz.
Helicross-dřevoobráběcí nástroj na tvarové, strojní obrábění dřeva
Firma Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z regionu Kroměříž. Novinka-speciální nástroj Helicross, je vhodný pro tvarové, strojní obrábění dřeva.
Speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo-výroba na zakázku
Standardní dřevoobráběcí nástroje i speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo dodá firma VYDONA Pravčice-Zlínský kraj. Výroba pro ČR i zahraniční trh.