CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Porcovačka, kráječka masa – model DB20 od firmy JBT se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování
Strojem, který odkáže krájet maso bez kosti podle velikosti nebo váhy, je Porcovačka masa - kráječka od firmy JBT, model DB20 se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zahradní maloktraktory VARI a další zemědělská technika za bezkonkurenční ceny.
Společnost Zahrada VYSOČINY poskytuje prodej a servis maloktraktorů VARI HONDA. Působíme v Jihomoravském kraji. Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop, kde si jistě vyberete.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Technické zařízení pro kamenolomy
Prodej, montáž, zaškolení a následný servis – vše k technickému vybavení kamenolomů a ostatních průmyslových míst – Kool Trading s.r.o.
LUME-SOS - Zemědělské stroje a technika, agrobazar Nová Cerekev
Nabízíme širokou nabídku nových i použitých zemědělských strojů zejména těchto značek VALTRA, KVERNELAND,VICON,AGROSTROJ,TRAC-LIFT,ROZMITAL.
Optické a laserové třídiče na potraviny se zdokonalenou detekcí vad a cizích předmětů
Kvalitní třídiče brambor, zeleniny a dalších potravin se zdokonalenou kontrolou kvality a detekcí cizích předmětů prodává firma SKANEKO. Vyzkoušejte perfektní třídící stroje značky TOMRA.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Dodávka špičkových strojů pro zpracování potravin – ovoce, zeleniny, masa, ryb i mléka
Na dodávku strojů na zpracování potravin se zaměřuje společnost Ing. Václav Kroupa SKANEKO se sídlem v Třebíči, která zastupuje světové výrobní společnosti po celé České republice i na Slovensku.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť, roboty značek FANUC a YASKAWA
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť zrychlí Váš výrobní proces, navrhneme a dodáme robotické pracoviště.
NT technics s.r.o.
Farmářské, zemědělské a chovatelské potřeby
Vybavení pro chov zvířat – napáječky, dojící technika, technika na zpracování mléka, elektrické ohradníky od firmy FORST AGRO s.r.o. z Pelhřimovska.
Forst Agro s.r.o.
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nádoby
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nerezové nádoby, nerezové technologické a provozní celky, zařízení pro chemický nebo farmaceutický průmysl.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Výrobce automatických linek na výrobu másla pro mlékárny
Veškeré zařízení pro mlékárny, včetně kompletních linek na výrobu a balení másla vyrábí a dodává český výrobce B e H o spol. s r.o.
Stroje pro výrobu másla, výrobníky másla, zmáselňovače – výroba, prodej, dodávky
Výrobu, prodej a dodávku moderních strojů určených k výrobě másla, jako jsou zmáselňovače, zásobníky, baličky a dávkovače zajistí společnost B e H o spol. s.r.o.
Automatické plnící linky pro pivovary – vykladače, automatické myčky, vkladače lahví
Významným výrobcem a dodavatelem automatických plnících linek pro pivovary je společnost BeHo spl. s.r.o. Dodáme vykladače a vkladače lahví i automatické myčky.
Prodej malotraktorů - malotraktor Vari s návěsem ANV  - 400
Prodej malotraktorů - malotraktor Vari IV. Honda GCV160 + návěs ANV400, nejoblíbenějším malotraktorem na našem trhu od firmy Zahrada Vysočiny v Třebíči.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Linky a stroje pro stáčení nápojů a tekutin Chotěboř
Společnost PALI, s.r.o. dodává kompletních linky a stroje pro stáčení nápojů a dalších tekutin do lahví skleněných , PET , polyetylénových a do plechovek a dalších obalů dle potřeby. Nabízíme: - automatických rotačních plnicí stroje PEPA v různých provedeních a kombinacích s vystřikovačkou, zavíračkou a etiketovačkou pro výkony 1000 až ...
Zahradní nůžky STIHL akce, Třebíč, Vysočina
Firma B TECHNIK s r.o. Třebíč nabízí prodejní akci na zahradní nůžky STIHL. Zahradní nůžky: -benzínové zahradní nůžky -akumulátorové zahradní nůžky -elektrické zahradní nůžky. Nabízíme slevy až 1.800,-Kč na všechny typy elektrických, akumulátorových i benzinových zahradních nůžek STIHL. Vhodné na úpravy keříků na zahradě nebo do silného ...
Akce motorový rosič STIHL SR 430
Firma B TECHNIK s.r.o. nabízí motorový rosič STIHL SR 430 s akční slevou 1.500,-Kč. Rosič STIHL SR 430: -vysoce výkonný, zádový motorový rosič pro velkoplošnou aplikaci prostředků pro ochranu rostlin -práškování, aplikace granulátů a osiva -velký objem nádrže, komfortní pohodlné ovládání a snadné startování. Více informací na webových ...
Křovinořezy Třebíč, Vysočina, akce na nářadí STIHL
Firma B TECHNIK s.r.o. Třebíč nabízí jarní prodejní akci na křovinořezy a nářadí značky STIHL. S akčními slevami až 2.500 Kč nabízí: -6 křovinořezů/vyžínačů -10 elektrických, benzinových a akumulátorových zahradních nůžek -motorový rosič Termín prodejní akce: 15. dubna až 30. června 2012 Více informací na webových stránkách.
Kalové čerpadlo, drenážní čerpadlo
JSME NEJVĚTŠÍ PRODEJCE ČERPADEL NA VYSOČINĚ Firma s 15-ti letou tradicí Většinou ponorná čerpadla jsou schopná přečerpat velké množství vody. Podle provedení oběžného kola a materiálu použitých při výrobě, mají široké spektrum využití. MARINA TSN 200: Nejlevnější kalovka na špinavou vodu! SUBTERRA 500: Lepší drenážní čerpadlo! SHREDD ...
Vzduchotechnika lakovací boxy tlakové zásobníky Havlíčkův Brod
Výroba, prodej, opravy, záruční, pozáruční servis: - lakovacích kabin - vzduchotechniky - lakovacích boxů - odsávacích stěn - příslušenství - filtračních systémů - tlakových zásobníků.
Výroba lahvárenské plnící KEG linky míchárny vyfukovačky Chotěboř
Výroba a vývoj nových strojů a zařízení pro potravinářský průmysl. Servis, náhradní díly, prodej: - zařízení pro PET - zařízení pro sklo - KEG řešení - míchárny a CIP - kompletní linky - kompletní plnící linky - řešení pro PET - řešení pro vratné sklo - řešení pro nevratné sklo - linky pro KEG sudy - plnění mléka do PET - ...
Jámové ruční mobilní zvedáky hydraulické lisy nůžky Chotěboř
Vlastní výroba: - jámové zvedáky - ruční zvedáky - hydraulické zvedáky - elektrohydraulické zvedáky - pneumaticko-hydraulické zvedáky - pneumatické zvedáky - hydraulické lisy - ruční lisy - elektrohydraulické lisy - hydraulické lisy pro vylisování svislých čepů nákladních automobilů a autobusů - přizvedávání ke ...