Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Stroje na aplikaci hologramů horkou ražbou - snadné na obsluhu, rychlé, bezpečné
Aplikace hologramů horkou ražbou je na strojích MicroPOISE distribuovaných společností H.S.TRADE a.s. Praha rychlá, snadná na obsluhu a vysoce bezpečná!
Rentgenové kontrolní systémy Safeline – spolehlivá detekce kontaminací potravin
Firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze nabízí výrobcům potravin a farmaceutických výrobků nejnovější rentgenové kontrolní systémy Safeline pro spolehlivou detekci kontaminací výrobků.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Robotické řešení pro jednoduchou a rychlou manipulaci ve farmacii a kosmetickém průmyslu
Robotická řešení pro manipulaci s materiálem - tento systém pracuje v rámci rychle se pohybujícího spotřebního zboží (FMXG). Užívá se především ve farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Stroje na opracování kovových povrchů, Praha - zrcadlové leštění
Připravujeme stroje na opracování kovových povrchů pomocí zrcadlového leštění.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Aplikace průmyslových robotů Kuka – sváření, lepení, řezání, frézování, broušení paletizace
Sháníte průmyslového robota k aplikačním činnostem jako je řezání, sváření, lepení nebo manipulace s materiálem? Obraťte se na společnost Blumenbecker Prag s.r.o. a žádejte roboty KUKA.
Prodej repasovaných robotů KUKA – Praha –odběr ihned za výhodné ceny
Sháníte výhodně robota pro Vaši výrobu? Neváhejte se obrátit na společnost BLUMENBECKER Prag s.r.o., která nabízí prodej repasovaných robotů značky KUKA s možností okamžitého odběru za výhodné ceny.
Servis robotů – modernizace i rozsáhlé opravy všech typů robotů
Modernizaci, rozsáhlou opravu, servis a údržbu všech typů průmyslových robotů nezávisle na dodavateli zajistí špičkoví odborníci ze společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Off-line simulace robotických pracovišť i celých linek Praha – včasné odhalení problémových míst
Plánujete návrh a realizace robotického pracoviště nebo celých linek? V dnešní době při návrhu a realizace neobejdete bez off-line simulace a řešení Vám na míru přinese společnost Blumenbecker Prag.
5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell – nově pro obrábění menších dílů
Obrábění menších dílů do rozměrů 1x2 metry při prvotřídním výkonu zajistí nové 5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell, které nabízí společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION – vysoce výkonný
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION od společnost P.A.F. Praha s.r.o. je vysoce výkonné, vhodné pro použití v leteckém průmyslu a energetice, ale také v oblasti nástrojářství.
Technologie pro nápojářský průmysl Praha – zajistí trvanlivost nápojů
Dlouhou trvanlivost nápojů zajistíte s pomocí technologie pro nápojářský průmysl a filtračních zařízení pro studenou sterilizaci, které Vám dodá společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Leštění, lapování, laserové navařování Praha
Opracování povrchů se stává hračkou díky přístrojům společnosti NOVAPAX CZ.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Navařovací lasery, systémy pro navařování prodej Praha
Společnost NOVAPAX CZ s.r.o. je předním dodavatelem navařovacích laserů.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
CNC stroje pro letecký průmysl Praha – vysoká přesnost při výrobě součástek
Vysoké nároky na přesnost při výrobě součástek v leteckém průmyslu splňují CNC stroje německé firmy Handtmann A Punkt, která je na našem trhu zastoupena společností P.A.F. Praha s.r.o.
5ti osá obráběcí CNC centra
Podnikáte v oblasti obrábění hliníku, oceli, titanu či jiných slitin? Hledáte pro svůj podnik univerzální obráběcí centra?
Tiskárna čárového kódu Praha – pro rychlý tisk a nízkou spotřebu
Je Vaše zboží označeno čárovým kódem? Pak jistě potřebujete spolehlivou tiskárnu pro rychlý tisk čárových kódů. Širokou nabídku těchto tiskáren naleznete u společnosti ARC Technologie, a.s. z Prahy.
Off-line simulace robotických pracovišť – snížení nákladů na prototyp a včasné odhalení chyb
Využijte možnost odhalit problémová místa robotických pracovišť a snížit náklady na jejich výstavbu ještě před samotnou realizací pomocí off-line simulací od společnosti Blumenbecker Prag.
Systémy pro kvantitativní analýzu alkoholických a nealkoholických nápojů
Systémy pro kvalitativní analýzu alkoholických a nealkoholických nápojů, stanovení obsahu cukru, alkoholu či CO2 bez nutné úpravy vzorků vyrábí společnost Anton Paar GmbH z Prahy.
Sušárny Praha – sušičky do potravinářství a zemědělství
Vyrábíme kvalitní sušárny do potravinářského a zemědělského průmyslu. Ideální sušičku si můžete vybrat u naší firmy v Praze.
Traktory – bazar použité zemědělské techniky
Bazar traktorů firmy Pekass je řešení pro ty, kteří potřebují zemědělskou techniky a mají hluboko do kapsy. Dodáváme nejen použité traktory značek Zetor, John Deere, JCB, Same Iron, ale i nové stroje včetně náhradních dílů. Použité traktory vám jistě budou velkými pomocníky při sklizních, orbách, při sečení trávy nebo jiné činnosti. Jsme ...
Bin picking - vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem - řešení pod jednou střechou
Bin picking představuje vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem, stručně řečeno, robot nahrazuje lidskou práci při vyjmutí předmětů z bedny a jejich následném zakládání do výchozí pozice.
Průmyslové pece, zařízení pro ohřevy a tepelné zpracování, výroba, Praha
Průmyslové pece a zařízení pro tepelné zpracování a ohřevy vyrábí, montuje a servisuje společnost ZEZ PRAHA, a.s., která má sídlo v Praze 9.
Malotraktory a nosiče nářadí Antonio Carraro
Hledáte spolehlivý stroj, který bude praktický, funkční a bude vám vždy po ruce? Pak jsou pro vás malotraktory a komunální nosiče značky Antonio Carraro tou pravou volbou. Tyhle stroje jsou totiž menších rozměrů, na zahradě, ve městě, ale i na polích však zastanou spoustu práce. Ve společnosti PEKASS se vám již řadu let snažíme nabízet pouze ty ...
Roboty KUKA pomohou vašemu průmyslovému odvětví Praha - Roboty pro Vaši aplikaci
Chtěli byste ve svém provozu využívat robotické buňky? Pak kontaktujte Blumembecker Prag, která dodává robotická pracoviště takzvaně na klíč a v souladu se všemi vašimi dohodnutými požadavky.
Robotické buňky vyrábíme na klíč Praha - plně se přizpůsobíme vašim požadavkům a potřebám firmy
Robotika je v dnešní době již běžnou součástí výroby. Robotické buňky jsou přesné, rychlé, ekonomicky výhodné a zastanou celou řadu funkcí. Myslíte si, že by i vám robotické buňky mohly pomoci?