Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba soustruhů,  převodovek Plzeň.
Naše nejúspěšnější výrobky: -podúrovňový soustruh PUS 1435/80 CNC -ohýbačky trubek XOTR, XOTS 35, XOTL 60, XOT 80 CNC -násobiče utahovacího momentu NMK -planetové převodovky -zakružovačka trubek a profilů -lemovací stroj LS 01 -pneumatické zaválcovačky PZ 400 -nástroje na válečkování
Úklidové služby, údržba zeleně a zimní údržba Plzeňský kraj
Provádíme úklidové služby domácností, firem, podniků i exteriérů. Strojní čištění podlah, mytí oken a výloh. Jsme vybaveni na údržbu zeleně zahrad i parků, sportovišť. Máme dobré reference s úklidy festivalových akcí. V zimním čase zajišťujeme údržbu komunikací, soukromých parkovišť, chodníků i zastávek kde nabídneme letité zkušenosti a ...
Svařovací, svářecí technika, Plzeň.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Projekty, dopravní stavby Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací. Dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb, autorské dozory.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Akreditované zkušebnictví Plzeň
Provádíme výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, testování, měření a analýzy, povrchovou úpravu, žárové nástřiky, počítačové modelování.
Komunikační moduly a modemy, Plzeň
Zabýváme se průmyslovou datovou komunikací. Vyrábíme komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů.
Lékařská technika prodej on-line Karlovy Vary.
On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra, beauty, zubní technika, veterinářské a další nástroje on-line.
Projekt pro dotaci ZÚ
Zpracujeme projektovou dokumentaci pro dotaci Zelená úsporám pro bytové, zděné a panelové domy, včetně zajištění PENB, EA, odborný posudek, statický posudek a stavební povolení.