Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Nové technologie pro keramický průmysl s využitím přehřáté páry jako atomizačního media
Novu inovativní technologii stříkání a lakování povrchů pomocí přehřáté vodní páry jako atomizačního média s cílem úspory materiálu a zachování kvality přináší společnost Krautzberger s.r.o. z Plzně.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, výroba z pozinkovaného plechu, Plzeň
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, spojky, hlavice, potrubí, kolena, přechody i atypické části z pozinkovaného plechu vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Výroba vzduchotechnických komponentů
Vzduchotechnické komponenty z pozinkovaného plechu ve standardní i nestandardní rozměrové řadě vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Výroba strojů Plzeň – manipulátory
Společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně nabízí výrobu strojů a manipulátorů matriálu i hotových výrobků převážně pro automobilový průmysl.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Výbava pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, Plzeň
Vybavení pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, ventily, terče, nádrže či poháry si můžete zakoupit u společnosti Jan Benda Požární služby, Plzeň.
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.
Monitorování a detekce plynů, hlásiče úniku plynu
Plynové detektory, hlásiče úniku plynu a další spolehlivé a úsporné systémy pro včasné zajištění nebezpečné koncentrace plynu prodává a montuje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Klimatizace Plzeň - komplexní řešení klimatizací do bytů a menších komerčních prostor
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní řešení v oblasti klimatizačních zařízení. Cílem společnosti je zpříjemnit Vám horké letní dny.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Měření hluku a vibrací Plzeň - návrh opatření pro snížení vibrací a hluku
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. se zabývá měřením hluků a vibrací. Zaměříme a identifikujeme zdroj hluku nebo vibrací.
Hasičská výstroj a zásahové obleky pro profesionální i dobrovolné hasiče
Výstroj, obleky a doplňky pro profesionální i dobrovolné hasiče najdete v sortimentu firmy Jan Benda – požární služby. Bohatý výběr zásahové výstroje, stejnokrojů, přileb a doplňků.
Zařízení a přístroje pro včasnou detekci výbušných a nebezpečných plynů
Detektory, hlásiče, zařízení a přístroje pro včasnou detekci nebezpečných, jedovatých či výbušných plynů prodává a instaluje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Odsávání výfukových zplodin |Plzeň - pro zdravější pracovní prostředí
Aby byla práce ve výrobních prostorách se stroji zdravější a hygieničtější, vytváříme technologie odsávání zplodin. Sídlíme v Plzni. V uzavřených místnostech dochází k hromadění plynů z běžících strojů a motorů. Především se tak stává v dílnách, servisech, opravářství či ve výrobě. Nemusíte už složitě větrat, nebo nechávat své pracovníky ve ...