Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Revize, prodej, servis a montáž hasicích přístrojů
Revize, servis a montáž hasících přístrojů svěřte do rukou firmy Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Prodáváme také nové práškové, pěnové i vodní. hasící přístroje.
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl a etiketovačky na láhve jejich výrobu, montáž a servis pro Vás poskytuje firma Vladimír Jarůšek z Mikulova.
Bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní zařízení - lišty, nárazníky, spínače a zámky
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení nebo veřejnou dopravu poskytuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.. Zajišťujeme bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače, zámky a mnohé další.
Teprostroj s.r.o.
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl - výroba a montáž
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl, strojní zařízení a stroje, veřejnou dopravu, automotive a security- výroba a montáž od firmy Teprostroj s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Technologie, zařízení pro řízené kvašení vína, moštu – dodávka, servis, montáž
Prodejem a dodávkou technologií pro řízené kvašení vína a moštu se zabývá firma Ráj gastronomie cz. Zajišťujeme také montáž a odborný servis na námi dodávané zařízení pro kvašení vína a moštu.
Ráj Gastronomie.cz
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Prodej, montáž tepelných čerpadel značky Nibe, Panasonic
Prodej a montáž spolehlivých tepelných čerpadel značek Nibe a Panasonic realizuje v okolí Znojma firma MCS – ChlazeníCZ, s.r.o.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci, výroba lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. v Novosedlých na Moravě.
Zprostředkování a montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem
O zprostředkování i montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem a nízkými provozními náklady se vám postará firma MCS – Chlazení CZ s.r.o., jež své služby poskytuje ve Znojmě i jeho okolí.
Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Břity a čepy pro zimní sněhové pluhy - výroba a prodej
Břity a čepy pro zimní sněhové pluhy z polyuretanového elastomeru vysoká pružnost a velká pevnost - výroba a prodej u firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Opravy, servis a převíjení vysokorychlostních elektromotorů
Kompletní servis a opravy různých druhů elektromotorů, i do 24 hodin, zajistí společnost Milana Vašuty ELMOT, s.r.o. působící v okolí Brna.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Průmyslové značení výrobků - tisk etiket a štítků
Rychlé, čitelné a odolné značení výrobků a součástek Vám pomocí průmyslového značení, tisku etiket a štítků i celých značících linek zajistí společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. z Moravy.
Výměna ložisek u elektromotorů do 40 kW, revize elektromotorů
výměnu ložisek, revize, opravy servis elektromotorů, čerpadel a ručního nářadí v oblasti Pohořelic, Brno-venkov Vám zajistí firma Elmot
Servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za skvělé ceny
Kvalitní a rychlý servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za bezkonkureční ceny zajistí společnost ELMOT Milana Vašuty.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.