Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Komunální stroje – úklidová a čistící technika pro venkovní úklid
Kompaktní komunální stroje pro venkovní úklid – úklidovou a čistící techniku, která poslouží k zametání cest i péči o zeleň v parcích, zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Ortodontické nástroje  Hu-Friedy – kleště, dosazovače, jehelce, peany
Široký sortiment ortodontických kleští značky Hu-Friedy nakoupíte na e-shopu altisgroup.cz. Najdete zde i další nástroje této značky, jako jsou dosazovače, jehelce nebo peany.
Altis Group spol. s r.o. Ortodontický materiál
Materiál, nástroje a pomůcky pro ortodoncii a estetickou stomatologii – prodej přes eshop
Veškerý stomatologický materiál a pomůcky či nástroje pro estetickou stomatologii nakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Altis group. Dodáváme produkty prověřených výrobců ortodontického materiálu.
Altis Group spol. s r.o. Ortodontický materiál
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Svahové a plošné mulčovače, příkopová ramena za traktor
Kompaktní žací příkopová ramena, ale také svahové a plošné mulčovače značky Bomford, vhodné pro zemědělce, ale také zahradnictví a komunální služby, dodává firma SYNPRO s.r.o. z Velkých Bílovic.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Chlazení, chladiče nebo chladící vana pro zabudování do barové desky na lahvová vína
Elektrické chladiče a chladící vany pro profesionální chlazení a podávání kvalitně vychlazeného vína prodává firma Ráj Gastronomie.cz - Gastro vybavení Hustopeče.
Ráj Gastronomie.cz
Samochodné štěpkovače, štěpkovací stroje s vlastním pohonem - prodej
Samochodné štěpkovače nebo-li štěpkovací stroje s vlastním pohonem pro štěpkování dřevní hmoty zakoupíte u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích na jižní Moravě.
GreenMech, s.r.o.
Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Stavební a manipulační technika DOOSAN - prodej, servis a pomoc s financováním
Stavební a manipulační techniku DOOSAN zastupuje na českém firmu firma SYNPRO. Zajišťujeme prodej a servis techniky DOOSAN a pomůžeme Vám zajistit i financování při nákupu této techniky.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Štěpkovače za traktor pro likvidaci dřeva - prodej a výroba
Kvalitní štěpkovače za traktor pro likvidaci dřevafirmy seženete u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích nedaleko Břeclavi. S jejich výrobou a prodejem mají již bohaté zkušenosti.
GreenMech, s.r.o.
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor - prodej
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor pro likvidaci zeleného odpadu Vám poskytne firma GreenMech, s.r.o. v Bořeticích u Břeclavi.
GreenMech, s.r.o.
Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory Hustopeče
Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory, automatická paletizace a depaletizace od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Etiketovací stroje a plnící stroje - výroba a výměna dílů při změně výrobního procesu
Společnost Vladimíra Jarůška z Mikulova poskytuje kompletní služby pro nápojářský a pivovarský průmysl, ke kterým patří i výroba a výměna dílů pří změně výrobního procesu u výrobků.
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo pro domácí i profesionální využití
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo AMR pro domácí i profesionální využití přináší GreenMech, s.r.o. Důraz je kladen na kvalitu provedení, bezpečnost a dlouhou životnost.
GreenMech, s.r.o.
Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Úprava zásobníků etiketovacích přístrojů, přegumovávání paletek
Pokud měníte velikost etiket a potřebujete upravit velikost zásobníku etiketovacího přístroje či přegumovat paletku, oslovte společnost JV servis z Mikulova.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Gastrozařízení, nerezové gastro vybavení, velkokuchyně, profikuchyně, prodej gastro zařízení
Firma Petr Hrůza - CHEVRON GASTRO má dlouholeté zkušenosti ve výrobě a dodávce gastrozařízení pro velkokuchyně a profikuchyně.
On-line půjčovna nápojového chlazení na rodinné oslavy, sportovní a společenské akce
Společnost Ráj Gastronomie - Gastro vybavení Hustopeče Vám on-line pomůže s půjčením výčepního zařízení na Vaše večírky, oslavy a jiné akce.
Ráj Gastronomie.cz